Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hm... care pe care? :)

Kenwood_DJ

Postări Recomandate

DA :PSi aud numai cd-urile audio pe care le am si care sunt inregistrate...plus ca aveam si cateva mp3-uri, care contin material neatenuat dupa 16 kHz..in rest liniste...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

9

• Kenwood_DJ

7

• Mircea Bartic

2

vasile... cum ar suna.... 2 incinte pe 3 cai.. cu hp18s pe bas, wp1201 pe mid-bas -medii si driverul ala cu 600 mii pt inalte ? ar mere combinatia asta? am intrat aici sa calculez SPL

http://www.myhometheater.homestead.com/splcalculator.html

si am descoperit ca difurile hp18s au cam.. 127 db la puterea maxima , adik la 500W, asta AWAY FROM WALLS. daca pun langa un perete am ink 3 db, daca pun in colt am ink 6 Db. iar cu wp1201 la 300W cu 3 bucati am 125 Db . ar merge combinatia asta? :rolleyes:

Link spre comentariu

nu ii problema greutatea ci volumul, ar fi mai ok.. c15-400b, ca ii tot acolo la pret, dar 18s are bobina de 4" ,500W , si ii 18", ii mare diferenta intre 18s si c15-400b?

Link spre comentariu

Nu coboara destul de bine PAD72 pt ceea ce ii trebuie lui, nu e buna combinaita aia WN-18S + PAD72...vei distruge driverul sigur.Cel mai bine ar fi cu o media, de preferinta ceva pe neo...Cred ca ar merge WN-18S + E120-250N + WN-D44...complet pe neo...si cred ca va iesi si usor...adica sigur...difuzoarele nu au nici 10 kg...

Link spre comentariu

Ar putea face asaSau WN18S + PAD72(2 toli)

Vasile combinatia asta va suna prost si va avea o dispersie f aiureacel de 18" va avea beaming oribil de la 300Hz iar driverul va trbui taiat f f jos atat de jos incat vei fi in zona unde distorsiunile sunt mari, asta ca sa nu mai vorbim de capacitatea de suporta atat electric cat si mecanic programul muzicalmie-mi miroase a calota sparta f usor
Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Cred ca ar merge WN-18S + E120-250N + WN-D44...complet pe neo...si cred ca va iesi si usor...adica sigur...difuzoarele nu au nici 10 kg...

Exact combinatia aceasta este pe teava la o serie noua pentru niste sateliti.Frecventele de taiere o sa fie cam pe la 250Hz si 2500Hz ( 12dB/octava )
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări