Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hm... care pe care? :)

Kenwood_DJ

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

9

• Kenwood_DJ

7

• Mircea Bartic

2

Atunci eu zic sa folosesti Wp1201...tocmai pt ca are sasiu de al si bobina mai are...acestea sunt lucuri bune deoarece scade power compressionul, creste puterea si totodata si cantitatea de caldura disipata. Plus ca daca il vei folosi cu undreiver cu iesire pe 1" capabil nu cred ca vei avea probleme :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

despre driverul ala sa mai discutat, este comercializat(importat) de catre KON si la ei se numeste COMP34 Daca cauti pe forum o sa vezi ca unuu l-au folosit si merge brici, eu am echipat zeci de boxe cu acel driver si nici o probleme pana acuma cu ele.

Link spre comentariu

Daca specificatiile sunt corecte atunci isi merita bani cu varf si indesat. Totusi nu cred ca paote fi taiat pana la 1.5 kHz, pt siguranta l-as taia pe la 2.5-3 kHz... :goodman:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

el merge de la 1,5 dar in acest caz nu mai duce puterea asta ca sa poata fi filosit cu WP1201, cam toate firmele dau frecventa minima ce o pot reda difuzoarele dar asta nu inseamna ca se si pot folosi la acea frecventa :weedman: Eu le tai la 3,4-4K driverele astea si duc 300-400W(boxa pe 2 cai) fara nici o problema

Link spre comentariu

Intr-adevar si eu am observat acest lucru.Totusi eu zic ca ar rezista daca ai face filtru cu frecventa de taiere la 3 kHz, cu aonta de 24 dB/oct pt driver, sau ar merge probabil si cu 18 dB/oct.Vasile ce parere ai de PAD52S ? In comparatie cu acesta bineinteles.

Link spre comentariu

ii sesizabila tare diferenta? la pret ii f mare diferenta. da la sunet? ii mare? ink o kestie ce hornuri ai? cu iesire de 1" ai de alea ieftine.. cum are titro cu pana in 400 mii :?:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

diferenta e sesizabila daca stai atent si asculti, mi se pare ca este mai metalic.Iesirea este pe filet de 1 dar nu am hornuri sub 50 ron Am avut ceva hornuri de la Selenium cu 30 lei dar nu mai am

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări