Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTATIMA VA ROG

Vizitator dinumarian

Postări Recomandate

Vizitator dinumarian

salut nu stiu daca postat unde trebuie imi cer scuze dar am mare nevoie de ajutor.am achizitonat un radio-amplificator tehnics sa-5150 pe stk(stk027 2 bucati),,na fost umblat niciodata in el am desfacuto sa verific si sa o curat,partea proasta e ca,la volum mic se aude bine ,cand maresc volumul incepe sa auda prost se aude o intrerupere gen distorsiune,AM SCHIMBAT CONDENSATORII DE FILTRAJ ERAU UNII LA 4700 25 V AM PUS LA 6800 25V,SI TOT ASA SE AUDE ACUM NU STIU DACA E DIN FINALI(STK),m-am gandit sa leg direct semnalu pe final fara egalizator dar mie frica ca se ard pentru ca sunt foarte sensibili la semnalu de intrare ,va rog ajutatima nu stiu daca sunt finalii arsi sau e alceva help me plz

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator dinumarian

salut nu stiu daca postat unde trebuie imi cer scuze dar am mare nevoie de ajutor.am achizitonat un radio-amplificator tehnics sa-5150 pe stk(stk027 2 bucati),,na fost umblat niciodata in el am desfacuto sa verific si sa o curat,partea proasta e ca,la volum mic se aude bine ,cand maresc volumul incepe sa auda prost se aude o intrerupere gen distorsiune,AM SCHIMBAT CONDENSATORII DE FILTRAJ ERAU UNII LA 4700 25 V AM PUS LA 6800 25V,SI TOT ASA SE AUDE ACUM NU STIU DACA E DIN FINALI(STK),m-am gandit sa leg direct semnalu pe final fara egalizator dar mie frica ca se ard pentru ca sunt foarte sensibili la semnalu de intrare ,va rog ajutatima nu stiu daca sunt finalii arsi sau e alceva help me plz

https://www.google.ro/search?q=technics ... B624%3B276
Link spre comentariu
Vizitator dinumarian

nuntelegi stku are intradevar 15 w dar am mai avut un model si se AUzea perfect la mine ma refer cand dau volumu nici nu ajung la jumate se aude intrerupt dar puternic dar se intrerupe melodia

Link spre comentariu
Vizitator prutus

daca pe ambele canale se comporta identic, probabil e un operational dublu dinaintea finalului de vina sau protectia in caz ca e una singura pe ambele canale.

Link spre comentariu
Vizitator dinumarian

daca pe ambele canale se comporta identic, probabil e un operational dublu dinaintea finalului de vina sau protectia in caz ca e una singura pe ambele canale.

protectie are niste sigurante de 1 A nu are releu deloc,deci nu stiu sa ma explic la putere mica se aude bine clar de tot cum maresc volumul sau basu da impresia ca si cum ar scadea curentu si intrerupe ,de auzit se aude tare cand dau volum dar se intrerupe sunetu oscileaza
Link spre comentariu
Vizitator dinumarian

identic pe ambele canale?..................baga urechea in difuzor!

dap se aude la fel pe amandoua canale de auzit se aude tare dar se intrerupe sunetu
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări