Vizitator Tektonike Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Salut. As dori si eu codul de deblocare de la un Nokia 1680c-2 codat in reteaua Orange romania cu imei-ul: 359324/02/392548/1. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Unu la mana esti utilizator nou si nu ai contribuit cu nimic pana acum la forum ca sa ti se ofere asa ceva si doi la mana nu se face free pe imei acasa.La service e oricum 15-20lei decodarea.Fara suparare... Link spre comentariu
Vizitator Tektonike Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Unu la mana esti utilizator nou si nu ai contribuit cu nimic pana acum la forum ca sa ti se ofere asa ceva si doi la mana nu se face free pe imei acasa.La service e oricum 15-20lei decodarea.Fara suparare... Multumesc pentru raspuns, dar nu am stiut ca trebuie sa fiu un utilizator "VIP" pentru a cere ajutor si pentru a fi ajutat pe un forum. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Mai intai oferi apoi ceri ceva. Tu ai cerut dar nu ai oferit nimic. Am fost destul de explicit? Link spre comentariu
voodoo Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Nu se poate face pe IMEI .La service 15-20 lei . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum