carageae Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 rezistenta aia nu avea "pe vremuri" si rolul de protectie in caz de defectare majora a tubului final pentru a nu distruge transformatorul de iesire?...In cazul asta nu prea cred in virtutile supradiensionarii decat cand evorba de Roboti de bucatarie, dar si aia sa aiba creierul subdimensionat nu cumva sa-i vina idei...daca gandim in termeni high end atunci trebuia tot ampificatorul proiectat high end altfel trebuie sa ne gandim pe unde ascundem resoul ala..."Resoul" ala e frumos, se vedea in linkul pus de mine, e cam cat o jumatate de creta scolara si se fixeaza pe sasiu, plus ca la puterea aia si pe radiator va merge aproape rece...poate tocmai asta era ideea...si omul din greseala a gasit pe stoc rezistente de acest fel neinductive la "oferta"... La rezistentele in serie ma gandeam ca daca ar fi legate axial/coliniar s-ar cupla cat de cat...nici nu ma gandeam ca se anuleaza total, dar cred ca ar scadea semnificativ inductanta totala...ar trebui masurat. Link spre comentariu
Vizitator prutus Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 De data asta tre sa-i dau dreptate lui Zal.deja e pagina 2... Link spre comentariu
pusttiu Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 daca e pusa cu rol de protectie (asa inclin sa cred ) nu e mare valoarea de 50w, ca oricum in restul functionarii e rece. desi de obicei nu se pune in catod atat de mare valoare de 360oameni.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum