Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor! Denon 335 R

Postări Recomandate

Buna seara la toata lumea!Detin acest amplituner de la un prieten care a turnat nu stiu ce lichide la o petrecere prin fantele de aerisire superioare de la acest amplituner si l-a prajit fiind in functiune si neintentionat.Acum eu vreau sa il repar pentru mine deoarece proprietarul a spus ca este foarte vechi si daca nu il vreau eu,il arunca la gunoi ca el nu se complica.Bineinteles ca nu l-am refuzat :da Un canal l-am facut,in sensul ca am inlocuit rezistorii arsi cu unii noi si tranzistori cu unii buni si originali din celalt canal.Acest canal functioneaza impecabil,am reglat bias-ul cum spun producatorii.In schimb celalalt canal m-a imbolnavit cu nervii capului,in sensul ca:-finalii lucreaza fierbinte(intr-un minut nu poti pune mana pe ei,bias intre TP1 si TP3-unde trebuie sa am 5 mV am aproximativ 500 mv-am schimbat finalii cu celalalt canal functional,aceeasi problema.Semireglabilul VR305 este la =o Ohmi pentru cea mai mica valoare de mars in gol.Am schimbat urmatoarele componente cu ce am gasit si eu la magazin:TR323-2sc3854(O) (original cu 2sc5200(O)TR321-2sa1490(O) cu 2sa1943(O)TR319-2sd667 cu 2sc2383(Y)TR317-2sb647 cu 2sa1013(Y) acestia fiind finalii si prefinaliiAm mai schimbat:TR315-2sc1815(BL) cu bc546B respectiv BC171B (cu care este acum si aceeasi problema)TR309 si TR311 -2sc1841(E) cu 2sc1845(E)Am mai schimbat o serie de rezistori arsi cu unii noi,in speta R347;R357;R353 etc.Astept sfaturile dumneavostra si va doresc o noapte minunata! Va multumesc!Atasez si schema amplificatoarelor.

post-30552-139829641943_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări