adrianstoica10 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Buna ziua, doar ce am terminat scoala de electronica si luni am un interviu intr-o firma ce se ocupa cu depanarea receiverelor tv si modemurilor. Rugamintea mea este sa ma ajutati cu cateva informati de care as avea mare nevoie la interviu..vreau sa stiu din ce blocuri este in general alcatuit un reciver tv si un modem, iar daca mi-ati da ceva link-uri cu scheme sau ceva de genul ar fi super ok. Va multumesc Link spre comentariu
leo 17 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 da o cautare pe net si vei gasi in mod sigur ce cauti Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 da o cautare pe net si vei gasi in mod sigur ce cautiDe exemplu : http://www.scribd.com/doc/97350850/Cursul-12 Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 Spune-le la interviu că nu prea ştii (fiindcă abia ai terminat şcoala), dar că vrei să înveţi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum