Vizitator wortex400 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Buna tuturor. Ce pot face pentru a scadea temeratura procesorului? Am un AMD X2 64 Dual Core 6000+, Windsor, 90nm tehnologie de fabricatie. Am montat pe el cooler-ul stock. In Idle are 44 de grade si in load 55 de grade. Cooler-ul se roteste undeva la 4700 rpm. Am si pasta termoconductoare de culoare argintie pusa pe el. (cu 10 lei). Am incercat mai demult sa ii scad voltajul cu un program. L-am scazut treptat de trei ori si la a patra oara a "inghetat". Aceste temperaturi sunt normale pentru el sau nu? Va rog sa ma scuzati daca am gresit categoria. MULTUMESC ANTICIPAT!!! Link spre comentariu
Marian C Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 sunt temperaturi normale, dar care-i problema? daca merge ok calc-ul lasa-l asa,si apoi nu te poti baza pe senzori Link spre comentariu
Vizitator basil45 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Cam asa am si eu la un amd athlon 64x2 dual core,2,21 Gh.nu mai am capace laterale la unitate de vreo 2-3 ani.adineauri am masurat 51 grade.cu messul deschis si mozzila cu tab deschis pe elforum,deci f subtire solicitarea Link spre comentariu
Vizitator wortex400 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Multumesc mult. Am citit pe net ca temperatura lui maxima este undeva la 65 de grade si de aceea v-am intrebat. Multumesc mult pentru intelegere!!! Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 temperaturile sunt foarte bune, sunt laptopuri care ajung la 100C, ce-i drept ca n-au viata prea lunga, cat despre pasta folosita de tine, din punctul meu de vedere e de duzina, eu pe 6-7ml dau undeva la 100 de lei Link spre comentariu
Vizitator wortex400 Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 temperaturile sunt foarte bune, sunt laptopuri care ajung la 100C, ce-i drept ca n-au viata prea lunga, cat despre pasta folosita de tine, din punctul meu de vedere e de duzina, eu pe 6-7ml dau undeva la 100 de leiAi dreptate. Nu este nici o diferenta de temperatura cu pasta pusa pe el sau fara. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Eu am un AMD X2 64 5000+ si sta cam in 38 cand stau pe mess,si chrome, si in jocuri cam 45-50 dar am luat un cooler Titan la 20 lei,comandat de pe un site ,daca te intereseaza iti pot da ,dar nu aici sa nu se considere reclama ,viteza 2000rpm ,foarte silent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum