validae Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Va salut, am o rugaminte pentru un dump de Indesit W133. Nu sunt sigur daca e modelul corect, dar asa mi-a comunicat posesorul masinii de spalat care mi-a adus la verificat modulul de comanda.Din cauza condensului i-a pleznit prima placa, a schimbat-o, si dupa ceva timp a inceput si a doua sa faca figuri.Am gasit doi condensatori de filtraj dezlipiti si din curiozitate, am citit memoria 93C86 de langa procesor.Am avut surpriza s-o gasesc goala.Acum, s-ar putea sa fie folosita doar ca tampon de catre procesor, dar nu sunt sigur. Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 de unde mai gasesc eu sunt astea (vezi foto) am trimis un mesaj, poate ma serveste. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 Asta este modelul, W133SUK intr-adevar . Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 nu stiu de ce nu raspunde tipul, e din Rusia si nu am cum sa-l contactez altfel decat prin e-mail. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 17, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2013 Va multumesc oricum pentru ajutor, poate in timp mai luati legatura si va da dump-ul. Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 18, 2013 Partajează Postat Iunie 18, 2013 Am mai trimis cateva e-mailuri si mi-a raspuns pana la urma, poate se vor potrivi, cu mai multe nu pot sa va ajut.Cu stima! Vasile re2firmware.zip Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Nu va mai trebuie ? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 21, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2013 Va multumesc pentru ajutor, nu am mai reusit sa intru pe forum fiind ocupat cu niste lucrari prin gradina.Am sa incerc dump-ul dat de dvs, placa aceea de masina de spalat a mers o data, dar urmatoarea data s-a blocat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum