Vizitator fklco Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Informatii"babane " gasesti la toate subiectele depinde ce te intereseaza, eu de altfel nu am gasit ce ma interesa, deci inca nu merge sub linux. (si am cautat crede-ma). :cry: Link spre comentariu
Vizitator fklco Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Cit despre preocuparea mea de a inventa ceva .... cred ca e o confuzie. Si un filmulet cu morisca. E asa de plictiseala mai sudez si eu doua fiare Link spre comentariu
homer Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Buna ziua. Se poate regla un multimetru analog ca sa nu se mai miste acul dupa masurare. Inainte de masurare dau pe 0, dar dupa masurare acul revine cu viteza inapoi spre 0 si se decalibreaza iar. Aparatul e un Sunwa YX-1000A.Multumesc ! Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Poti sa-l faci mai "lent" daca ii adaugi un condensator electrolitic lipit pe firele indicatorului. Sa zicem 100uF si o tensiune de lucru peste 6,3V. Oricum, din descriere, acel aparat a fost scapat pe jos si ceva s-a deformat in el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum