George(sb) Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 mi-a venit un macbook pro 4.1 cel din 2008 versiunea cu intel core 2 duo cu 4gb raminitial a avut chipul video desprins, i-am facut reballing, acum intra in osx in aproximativ 10-15 minute si daca intra in standby nu mai iese, trebuie stins de la buton sau deconectat de la retea, o alta chestie ciudata este ca procesorul in conditii de stres ajunge la 78Cam incercat sa reinstalez sistemul de operare in mai multe versiuni, am schimbat hdd, rami fara nici un rezultat, in teste sta destul de prost la partea de transfer de pe hdd cam jumatate viteza fata de cat e normal, are cineva vre-o idee? Link spre comentariu
centeulacent Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Eu am un Macbook Pro I5. Ca si temperatura nu ai de ce sa te alarmezi. Al meu in full load s-a dus si in 90 de grade. Oricum toate Macbook-urile se incalzesc.Chestia cu stand-by-ul mi s-a intamplat pe o versiune a unui prieten. Problema s-a dovedit a fi pana la urma soft, de vina fiind un kext care nu isi mai facea treaba. Am rezolvat problema instaland OSX-ul de fabrica al Macbookului si apoi updatandu-l pana la ultima versiune suportata.Legat de hdd nu stiu ce sa zic...rata de transfer depinde si de rotatiile lui.Mult succes cu Macbook-ul sunt niste computere foarte stabile si fiabile Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 13, 2013 Administratori Partajează Postat Iunie 13, 2013 or fi stabile dar doar sa te dai bun ca aplicatii serioase ioc... Link spre comentariu
dany Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 mi-a venit un macbook pro 4.1 cel din 2008 versiunea cu intel core 2 duo cu 4gb raminitial a avut chipul video desprins, i-am facut reballing, acum intra in osx in aproximativ 10-15 minute si daca intra in standby nu mai iese, trebuie stins de la buton sau deconectat de la retea, o alta chestie ciudata este ca procesorul in conditii de stres ajunge la 78Cam incercat sa reinstalez sistemul de operare in mai multe versiuni, am schimbat hdd, rami fara nici un rezultat, in teste sta destul de prost la partea de transfer de pe hdd cam jumatate viteza fata de cat e normal, are cineva vre-o idee?Temperatura este perfet normala, am vazut cu ochii mei 98 grade si merge brici si azi,nu trebuie sa iti faci griji,Cand ai montat heat pipeul ai verificat daca heatpiepul atinge northbridgeul?Ai incercat sa faci reseturile specifice macurilor? http://www.service-macbook.ro/?page_id=211Daca tot asa face cauta un test ASD pentru modelul tau si vezi daca zice el ceva. Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 14, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2013 reseturile le-am facut, vreau sa instalez 10.5.4 care e versiunea cu care a plecat de la producator sa vad cum se comporta Link spre comentariu
dany Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 reseturile le-am facut, vreau sa instalez 10.5.4 care e versiunea cu care a plecat de la producator sa vad cum se comportaeu zic sa cauti asd ul pentru modelul tau,slabe sanse sa aiba legatura cu sistemul de operare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum