emy_dx Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Va salut. Ma confrunt cu acest fenomen si nu pot sa-i dau de cap.Am incercat sa scriu bios-ul din windows si dupa cum era de asteptat a cedat dupa update.Se aprindea ledul se stingea dupa 2-3 secunde si nu mai functiona.Am scos memoria afara SST 39SF020A si am scriso pe willem. Am facut scriera cu succes,dar are acelasi defect.Tastatura am schimbato.Am incercat cu combinatia dupa restart FN=CAPS LOCK=K,pe caps lock are desenat un lacat,reusesc sa deblochez tastatura dar dupa multe incercari,dupa ce fac restart iara nu pot folosi tastatura.Are urmatorul mesaj: Keyboard error or no keyboard present Keyboard is locket out-Unlock the key Multumesc Link spre comentariu
laur_12 Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 am avur acest defect si anume sounth bridge relipit dar la mine nu functiona nici usb !! Link spre comentariu
schukaru Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 tastatura nu ajunge să comunice direct cu an ea comunica cu un kb...cu care comunica şi mous-ule posibil să aibă tastatura un scurt pe un buton,poţi încerca cu alta doar să se potrivească la mufa Link spre comentariu
lavynyu Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Am avut o problema destul de similara numai ca la mine dadea doar erorea asta : "Keyboard error or no keyboard present " sa rezolvat prin rersetarea biosului (cu bateria de bios scoasa ) dupa o surubarire de 2 ore ! Dvs. ati incercat procedura aceasta inainte de a va apuca de inscrieri de biosuri si restu ?????????? Cu alta tastatura ati incercat ??????? Link spre comentariu
emy_dx Postat Iunie 20, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2013 Am incercat de prima data cu resetarea bios-ului.Am schimbat si tastatura.Oricum l-am abandonat printr-o cutie. Link spre comentariu
mos ilie Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Salut, " Am incercat sa scriu bios-ul din windows si dupa cum era de asteptat a cedat dupa update. " Poate revii şi scrii şi de ce ai încercat ( şi se pare că ai şi reuşit ) update de Bios, mai ales că se pare că erai conştient de riscuri. Ce te nemulţumea de ai recurs la soluţia finală ? Link spre comentariu
emy_dx Postat Iunie 25, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2013 Nu stiam ce sa-i mai fac si de aceea am recurs la scrierea bios-ului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum