Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Asus nu vede tastatura

emy_dx

Postări Recomandate

Va salut.

Ma confrunt cu acest fenomen si nu pot sa-i dau de cap.Am incercat sa scriu bios-ul din windows si dupa cum era de asteptat a cedat dupa update.Se aprindea ledul se stingea dupa 2-3 secunde si nu mai functiona.Am scos memoria afara SST 39SF020A si am scriso pe willem.

Am facut scriera cu succes,dar are acelasi defect.Tastatura am schimbato.Am incercat cu combinatia dupa restart FN=CAPS LOCK=K,pe caps lock are desenat un lacat,reusesc sa deblochez tastatura dar dupa multe incercari,dupa ce fac restart iara nu pot folosi tastatura.Are urmatorul mesaj:

Keyboard error or no keyboard present

Keyboard is locket out-Unlock the key

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

3

• schukaru

1

• lavynyu

1

• laur_12

1

Top autori în acest subiect

tastatura nu ajunge să comunice direct cu an ea comunica cu un kb...cu care comunica şi mous-ule posibil să aibă tastatura un scurt pe un buton,poţi încerca cu alta doar să se potrivească la mufa

Link spre comentariu

Am avut o problema destul de similara numai ca la mine dadea doar erorea asta : "Keyboard error or no keyboard present " sa rezolvat prin rersetarea biosului (cu bateria de bios scoasa ) dupa o surubarire de 2 ore ! Dvs. ati incercat procedura aceasta inainte de a va apuca de inscrieri de biosuri si restu ?????????? Cu alta tastatura ati incercat ???????

Link spre comentariu

Salut,

" Am incercat sa scriu bios-ul din windows si dupa cum era de asteptat a cedat dupa update. "

Poate revii şi scrii şi de ce ai încercat ( şi se pare că ai şi reuşit ) update de Bios, mai ales că se pare că erai conştient de riscuri.

Ce te nemulţumea de ai recurs la soluţia finală ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări