Vizitator gabriel9622 Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 salut.am s eu o intrebare pentru cn ma poate ajuta:am un amplificator care suporta o impedance de 8-16 ohmi.am doua difuzoare de joase pe 4 ohmi si doua difuzoare de medi pe 8 ohmi.mai vreau sa iau s doua tweetere dar nu stiu de care.vreau sa fac doua incinte pe 2-3 cai dar nu stiu dak ma ajuta la ceva difuzoarele pe care le am.(se poate lega in serie dif de joase de 4 ohmi cu un tweetwr de 8 ohmi?) Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Nu se poate aşa ceva, nu va merge şi e de rîsul curcilor, ai nevoie de filtru pe trei căi ptr a lega toate acele difuri la ieşirea amplifului şi e bine să fie toate de 8 Ohmi Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 zal are dreptate !!! Dar poti face o incinta cu o singura cale din cate doua difuzoare, de aceeasi putere si impedanta. Asta fiind varianta cea mai economicoasa !? Fara calitate la sunet !Toate bune ! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Ciudat e că au fost cîteva subiecte cu aceeaşi întrebare în ultimul timp, parcă e o singură persoană... Link spre comentariu
Vizitator gabriel9622 Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 am inteles.dar dak cumpar doua tweetere de 4-8 ohmi nu se poate lega in serie cu dif de joase pe 4 ohmi?adik o incinta pe doua cai dif de joase 4 ohmi +tweeter 4-8 ohmi in serie se poate?nu prea ma intereseaza calitatea sunetului doar sa nu ard amplificatoru. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Repet !!!Daca inseriezi un tweeter cu un dif de bass, cu aceeasi impedanta, tweeterul va distorsiona intr-un hal, ca in final sa-si dea duhul; sa se arda. Nu se face asa !!! Daca ai 4 difuzoare de aceleasi puteri si impedante, leaga-le cate doua in serie, daca au cate 4 ohmi, ca sa-ti iasa cate 8 ohmi, iar daca ai de cate 8 ohmi, leaga-le in paralel, ca sa ai in final 4 ohmi. Daca bagi tweetere in toate combinatile astea, faci un kkt. Nu suna nimic.........arzi difuzoare.........arzi, poate si puterea (statia)Cam atat. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Cred că nu vorbim aceeaşi limbă... Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 ca sa ne intelegem odatadaca nu stii sa foloseste forumul invata si nu mai deschide topicuri noi asa de-ampulea daca mai scrii ca pe mess,la fel, risti sa ne parasesticiteste regulamentulsi pt intrebarile tale exista sectiunea INCEPATORILOR viewforum.php?f=66 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum