Vizitator Rubenns Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Buna am un televizor adus din Anglia ii mai vechi el. Problema este ca programele tv au imagine dar nu au sonor se aude ca si cum nu o gasit programu dar imaginea se vede perfect. Nu stiu trebe schimbata frecventa audio abar nu am am incercat din meniu toate posibilitatiile nu merge . Televizorul este FERGUSON FTV32FW2 .Va rog niste sfaturi daca se poate Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Televizorul are alta norma de sunet. Trebuie setat pe norma pe care receptionati programele (din meniu sau din service depinde cum este construit) iar daca este mai vechi trebuie "tras in banda". Link spre comentariu
Vizitator Rubenns Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 si daca lam desfacut in spate nu am ce sa fac acolo? ca in meniu nu pot sai schimb are meniu slab Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Intre timp m-am documentat: sasiul este 11AK497 si pentru a face setarile trebuie (daca nu sunt cumva setate in meniu - vedeti daca aveti la sunet normele B/G si /DK) sa intrati in meniu astfel: meniu-4-7-2-5. La 107 si 109 modificati din 0 in 1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum