xragon Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 daca am un traf de 9v cu 0.2a pot sa redresez cu o punte de 1a ? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Da cu conditia ca puntea sa fie pe o tensiune mai mare de 9V. Ce scrie pe punte? Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Nu cred ca exista punti redresoare sa nu suporte tensiuni asa de mici ca in cazul de fata. Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 DC W 10M........ Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 pai atunci cu ce pot redresa eu valoare aceasta Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Nu cred ca exista punti redresoare sa nu suporte tensiuni asa de mici ca in cazul de fata.Nici eu nu cred dar i-am spus-o ca idee pentru viitor!Aveti aici parametrii puntii redresoare pe care doriti s-o folositi: http://pdf.datasheetcatalog.com/datashe ... a/W04M.pdfDeci puteti folosi cu brio puntea pe care o aveti! Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Mai citeste inca o data ce a scris @modoran apoi poate ai sa intelegi... si eu la fel ca si el ma indoiesc de faptul ca exista punti redresoare la sub 10V sau ca oricum sunt poate cazuri speciale/deosebite, ceea ce nu cred ca este situatia ta, deci o poti folosi pe aia fara nici un fel de stres. Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Diodele din punte trebuie să reziste la tensiunea inversă la care vrei să redresezi şi la curentul cerut de sarcină. În cazul redresării curenţilor de frecvenţă mare devin importanţi timpii de deschidere/blocare, tensiunea care cade pe joncţiune la un anumit curent şi altele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum