pavcostel Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Concret, regulatorul din link nu are BEC, e un acronim. Asta inseamna pe scurt ca nu scoate pe pinul rosu din conectorul mic 5Volti. Intrarea e pe optocuplor, deci tu trebuie sa prevezi circuitul de comanda eventual cu open-collector. Pare ok, dar e doar 70Amperi, nu stiu daca va rezista. Retine ca ai nevoie de circuitul cu 555 sau un servotester chior de la sierra.ro., precum si faptul ca nu poti alimenta din sursa mare ( apropo, din ce alimentezi? E interesant, serios! ) 5volti prin stabilizatorul din regulator. Pentru lamurire, cauta cu gogu' BatteryEliminatorCircuit. Asta nu-l are. Cam neclar, dar Bafta! Cred ca poti apela si la vreun coleg navomodelist pentru setari, poate te prinde microbul...Costel Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 Mie mi se pare o actiune temerara cu sorti de izbinda spre zero si pierdere sigura de bani ,tot un motor la 220V mi se pare mai indicat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum