bluerocket Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Salut, ma bucur ca existati si ca v-am gasit. Sunt nou aici. Acum vreo 3 luni mi-am cumparat un ciocan de lipit firma Chrome, 60w la 28 lei. Alaltaieri ... s-a dus. Cred ca s-a ars rezistenta. Vreau sa cumpar un alt ciocan de lipit. Nu-mi permit milioane pentru o statie, sunt amator deci n-am nevoie de cine stie ce. Maxim dau 50 lei. Va rog recomandati-mi o firma, un site pentru un ciocan de lipit "echilibrat". Bineinteles ca nu ma astept sa fie calitate super la banii aia dar doresc sa fie cat mai eficient la 50 lei. Multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 In regim de amator investitia intr-o statie de lipit nu se justifica, decat poate atunci cand ajungi la nivelul la care mare parte din logistica dispozitivului o poti pune tu la punct, deci investitie mai mica, altfel n-are rost, nu-i vad nici eu rostul. Sunt multe magazine atat online cat si de cartier care comercializeaza letconuri sau pistoale de lipit, personal am achizitionat cu ceva timp in urma de la un magazin din Targoviste un letcon de 40W pe care am dat 25 de lei si sunt foarte multumit de el, deci bugetul zic eu ca este arhisuficient. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 cumparati SH unul de radioprogres! se gasesc la pret de vreo 50 -60 lei! sunt mult mai bune decat pocnitorile din magazine! Link spre comentariu
ratza Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Fă-ţi o staţie de lipit. Nici mama pistolului nu face lipituri de aceaşi calitate. Un letcon e vreo 30 de lei, mai dai vreo 10 pe piese şi un traf găseşti şi la mîna a doua. Link spre comentariu
bluerocket Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 Fă-ţi o staţie de lipit. Nici mama pistolului nu face lipituri de aceaşi calitate. Un letcon e vreo 30 de lei, mai dai vreo 10 pe piese şi un traf găseşti şi la mîna a doua. M-am gandit la asta dar e nevoie de niste cunostinte ca lumea iar eu nu le am inca. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Cel mai bun ptr. tine e un pistol de lipit romanesc (radioprogres) !!Bafta !! Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Eu imi fac treaba destul de bine cu o statie de genul asteia. N-am idee daca si unde se gaseste prin tara, dar inainte sa-ti iei alt pistol ai putea sa vezi daca gasesti pe undeva ceva asemanator. Link spre comentariu
K1nderu Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Acum depinde cu ce esti obisnuit,eu nu pot sa lipesc cu letconul plus de asta ca e o grija sa stii ca ai ceva incins pe masa,am pus mana de ceva timp pe un pistol radioprogres si e foarte bun. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Depinde si la ce-l folosesti. Nu stiu cat de bine poti lipi SMD-uri cu pistolul. La letcon/statie schimbi varful in functie de ce-ti trebuie.Pus in suport si la oarecare distanta n-ar trebui sa fie periculos. Link spre comentariu
bluerocket Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 Cel mai bun ptr. tine e un pistol de lipit romanesc (radioprogres) !!Bafta !! E prea puternic pentru componente micute si sensibile, tranzistoare de exemplu. Multumesc. Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 vezi si pe la mine in semnatura poate te ajuta cu ceva ... eu de 2 ani de cand am facut statia nu prea mai pun mana pe pistol decat la sarme si butucaneala in rest bag statie ... realizeazaa statia si o sa vezi diferenta in lipituri... parerea mea ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum