Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente , documentatie si scheme

Postări Recomandate

va salut cu respect! problema mea se rezuma la achizitionarea unui integrat,matrice video a unui r-cd player cu mp3,tv,ecran 7 inch cu touchscreen,care functioneaza perfect,cu exceptia ecranului,lipsa imagine! am identificat defectul,integratul este un FMS6501 ! intrebarea e daca as gasi acest ic la noi in tara! afara am dat de el,dar nu ma incumet sa il comand,e undeva la aproximativ 3 dolari,nici nu stiu daca pot incheia comanda cu o suma atat de mica! daca aveti vreo idee de unde as putea sa il comand.... va multumesc !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema sau cu un Pinout pentru un CD auto Blaupunktmodel MAN CD24V. Spunea cineva ca se alimenteaza cu 24v si cu 12v dar nu am idee la ce pini.Va multumesc!

Link spre comentariu

buna , nu stiu daca pun intrebarea unde trebuie exact, dar ma indur a face acest lucru daca tot vad scris in titlul topicului : componete ...., ar fi vorba despre:sper sa nu fiu idiot,vreau sa cumpar cristal de quart de 7,3728 Mhz si la foarte multe magazine gasesc de 7,372 Mhz, oare conteaza cifra 8 ? ultima cifra?vreau sa folosesc cristalul la un programator paralel pentru MCU,multumesc,

Link spre comentariu

Foloseste-l fara grija; deobicei proiectantul schemei tine cont de acest aspect si pune niste trimeri (in schema).. si nu esti idiot; intrebarea e pertinenta! Succes.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări