Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente , documentatie si scheme

Postări Recomandate

sal ma poate ajuta cineva cu o documentatie cum si cu ce as putea citi un TMS470 eventual schema unui montaj sau interfete pe care sa il construiesc ptr citirea acestui flash?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator vasigsm

as dori o schema pt un cd auto ford 6000cd rds multumesc anticipat seara buna

schema o gasiti la link-ul de mai jos,

FORD 6000CD Link schema

Am o rugaminte,din motive tehnice am un internet foarte slab, dar am mare nevoie de schema aceasta si nu pot sa o dau jos. Daca cineva o are va rog sa o puna aici. CU MII DE MULTUMIRI
Link spre comentariu

Am o rugaminte,din motive tehnice am un internet foarte slab, dar am mare nevoie de schema aceasta si nu pot sa o dau jos. Daca cineva o are va rog sa o puna aici. CU MII DE MULTUMIRI

poftim schema;
Link spre comentariu
Vizitator vasigsm

Vasile ,scuze ca mai indraznesc sa mai cer ,dar schema aceasta ce mi-ai dat-o cred ca e pentru alt model de CD Ford. Al meu are procesor ST92F150 CV1QB si are 100 de pini. Poate mai ai in colectia ta vreo schema care sa potriveasca cat de cat. Am o problema cu amplificarea audio si nu-i gasesc buba.Pe eticheta lui scrie: Made by Visteon in Portugal;3S7T-18C815-AC; M020316; radio/single cd 6000 cd; Mai am unul din care am mutat piese de proba, acesta este Ford 5000C, procesorul e acelasi si componentele ,numai sant asezate altfel si e cu caseta audio. Multumesc anticipat. Vasi.

Link spre comentariu

Vasile ,scuze ca mai indraznesc sa mai cer ,dar schema aceasta ce mi-ai dat-o cred ca e pentru alt model de CD Ford. Al meu are procesor ST92F150 CV1QB si are 100 de pini. Poate mai ai in colectia ta vreo schema care sa potriveasca cat de cat. Am o problema cu amplificarea audio si nu-i gasesc buba.Pe eticheta lui scrie: Made by Visteon in Portugal;3S7T-18C815-AC; M020316; radio/single cd 6000 cd; Mai am unul din care am mutat piese de proba, acesta este Ford 5000C, procesorul e acelasi si componentele ,numai sant asezate altfel si e cu caseta audio. Multumesc anticipat. Vasi.

vezi schema asta,alta nu mai am,posibil sa ai defect finalul...
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Rugaminte mare mare, daca are cineva schema amplitunerului LuxmanFQ990 in special etajul final,restul functioneaza perfect.Finalul a fost jecmanit tare sunt multe piese lipsa aceleasi de pe ambele canale.Multumiri anticipate

Link spre comentariu

Am cautat peste tot LM389 si nu am gasit nicaieri... nu se mai fabrica demult si se pare ca toate stocurile sunt epuizate :cry:

Are cineva din intamplare un astfel de integrat sau stiti vr-un echivalent pt. el?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am nevoie de o schema pentru un regulator de gaz (cred ca asa se numeste) montat pe o masina si care nu mai functioneaza. Multumesc anticipat! Este cel din schema din imagine. http://it.tinypic.com/r/90ok8y/7

vezi mai inainte daca pe firul rosu vine 12V daca nu,verifica siguranta de sub capota.de obicei se duce releul din buton.firul albastru alimenteaza electovalva de la gaz[deschide gazul] firul galben benzina
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări