Robert22 Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 sal ma poate ajuta cineva cu o documentatie cum si cu ce as putea citi un TMS470 eventual schema unui montaj sau interfete pe care sa il construiesc ptr citirea acestui flash? Link spre comentariu
Vizitator vasigsm Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 as dori o schema pt un cd auto ford 6000cd rds multumesc anticipat seara bunaschema o gasiti la link-ul de mai jos,FORD 6000CD Link schema Am o rugaminte,din motive tehnice am un internet foarte slab, dar am mare nevoie de schema aceasta si nu pot sa o dau jos. Daca cineva o are va rog sa o puna aici. CU MII DE MULTUMIRI Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Am o rugaminte,din motive tehnice am un internet foarte slab, dar am mare nevoie de schema aceasta si nu pot sa o dau jos. Daca cineva o are va rog sa o puna aici. CU MII DE MULTUMIRIpoftim schema; Link spre comentariu
Vizitator vasigsm Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Vasile,intotdeauna ai fost foarte ,,pronto'' ,trebuie sa dau o palinca. Multumesc frumos !! Link spre comentariu
Vizitator vasigsm Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Vasile ,scuze ca mai indraznesc sa mai cer ,dar schema aceasta ce mi-ai dat-o cred ca e pentru alt model de CD Ford. Al meu are procesor ST92F150 CV1QB si are 100 de pini. Poate mai ai in colectia ta vreo schema care sa potriveasca cat de cat. Am o problema cu amplificarea audio si nu-i gasesc buba.Pe eticheta lui scrie: Made by Visteon in Portugal;3S7T-18C815-AC; M020316; radio/single cd 6000 cd; Mai am unul din care am mutat piese de proba, acesta este Ford 5000C, procesorul e acelasi si componentele ,numai sant asezate altfel si e cu caseta audio. Multumesc anticipat. Vasi. Link spre comentariu
zvasile Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Vasile ,scuze ca mai indraznesc sa mai cer ,dar schema aceasta ce mi-ai dat-o cred ca e pentru alt model de CD Ford. Al meu are procesor ST92F150 CV1QB si are 100 de pini. Poate mai ai in colectia ta vreo schema care sa potriveasca cat de cat. Am o problema cu amplificarea audio si nu-i gasesc buba.Pe eticheta lui scrie: Made by Visteon in Portugal;3S7T-18C815-AC; M020316; radio/single cd 6000 cd; Mai am unul din care am mutat piese de proba, acesta este Ford 5000C, procesorul e acelasi si componentele ,numai sant asezate altfel si e cu caseta audio. Multumesc anticipat. Vasi. vezi schema asta,alta nu mai am,posibil sa ai defect finalul... Link spre comentariu
betinelu Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Am nevoie de o schema pentru un regulator de gaz (cred ca asa se numeste) montat pe o masina si care nu mai functioneaza. Multumesc anticipat! Este cel din schema din imagine. http://it.tinypic.com/r/90ok8y/7 Link spre comentariu
alex66 Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Rugaminte mare mare, daca are cineva schema amplitunerului LuxmanFQ990 in special etajul final,restul functioneaza perfect.Finalul a fost jecmanit tare sunt multe piese lipsa aceleasi de pe ambele canale.Multumiri anticipate Link spre comentariu
dani j Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 salutare! am odioda dinrt-o bobina electronica de aprindere cu scinteie la aragaz si nu stiu ce fel e.ma poate ajuta cineva sa-mi suna,eventual o echivalenta?pe dioda scrieGV60 Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Septembrie 18, 2010 Partajează Postat Septembrie 18, 2010 Am cautat peste tot LM389 si nu am gasit nicaieri... nu se mai fabrica demult si se pare ca toate stocurile sunt epuizate :cry: Are cineva din intamplare un astfel de integrat sau stiti vr-un echivalent pt. el? Link spre comentariu
dani j Postat Octombrie 10, 2010 Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Am nevoie de o schema pentru un regulator de gaz (cred ca asa se numeste) montat pe o masina si care nu mai functioneaza. Multumesc anticipat! Este cel din schema din imagine. http://it.tinypic.com/r/90ok8y/7vezi mai inainte daca pe firul rosu vine 12V daca nu,verifica siguranta de sub capota.de obicei se duce releul din buton.firul albastru alimenteaza electovalva de la gaz[deschide gazul] firul galben benzina Link spre comentariu
dani j Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 domnule vasile,va rog o schema pt un incarcator acumulator LI-ION 3,7V .daca se poate cu led de smnalizare pt acumulator incarcat .multumesc! Link spre comentariu
zvasile Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 domnule vasile,va rog o schema pt un incarcator acumulator LI-ION 3,7V .daca se poate cu led de smnalizare pt acumulator incarcat .multumesc! schema incarcator aculatori Lithium Ion linkIncarcator Li-ion link Incarcare Li-ion mai "ciudati" link Link spre comentariu
Vizitator DANPC Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 domnule vasile,va rog o schema pt un incarcator acumulator LI-ION 3,7V .daca se poate cu led de smnalizare pt acumulator incarcat .multumesc! schema incarcator aculatori Lithium Ion linkIncarcator Li-ion link Incarcare Li-ion mai "ciudati" link Link spre comentariu
dani j Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 multumesc baieti! am facut una dintre scheme si e ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum