Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente , documentatie si scheme

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu stiu cati vor apuca sa downloadeze, insa merita incercat. In linkul urmator gasiti mare parte din schemele aparatelor de laborator romanesti. Sunt antitalent la photoshop, implicit incapabil sa scanez schemele pe bucati si sa le unesc. Am pus mana pe un aparat de doamne-ajuta de la cineva si am fotografiat tot ce am prins (scheme). Daca sunt valori ce nu se inteleg calumea din poze (facute la 7-8mp, ceva de genul) inseamna ca acele valori nu sun lizibile nici pe hartie (vreo cateva scheme erau aproape indescifrabile).

http://dl.transfer.ro/carti_tehnice_aparate_lab_ro-transfer_ro-04may-781ed44b9.rar

Spor la downloadat, celor care se gandesc sa se uite pe aici.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am un tiristor KT707 KZ, si nu stiu nimic despre el, daca are cineva un tabel.Si cam la ce fel de aplicatii il pot folosi?

Link spre comentariu

Salut! Un amic a adus sa-i repar un amplif model SANYO TA-AV581,care la o petrecere a luat un sut taman in partea din fata.Am desfacut-o am reparat cablajul rupt,acum merge afisajul,telecomanda dar nu scoate nici un sunet.Am cautat pe net schema dar degeaba ca nu am gasito,Rog frumos binevoitorii care o au sa ma ajute.Mersi!

Link spre comentariu

Salut! Un amic a adus sa-i repar un amplif model SANYO TA-AV581,care la o petrecere a luat un sut taman in partea din fata.Am desfacut-o am reparat cablajul rupt,acum merge afisajul,telecomanda dar nu scoate nici un sunet.Am cautat pe net schema dar degeaba ca nu am gasito,Rog frumos binevoitorii care o au sa ma ajute.Mersi!

SONY TA AV581-Service Manual
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am nişte tranzistoare antice SF127 şi 128, ceheşti, NPN, de medie putere, şi cam atât mai ştiu despre ele.evident că google n-a auzit de ele...are careva idee de frecvenţa de tăiere şi tensiunile maxime CE şi BE???

Link spre comentariu
Vizitator Fulgu

salutare tuturor........... sunt cam nou in domeniu si as dori sa stiu daca un tiristor BTW69/1200/ Tiristor 40A 1200V TOP3 rezista la un voltaj mai mare decat cel dat in data sheet-ul lui, dar care sa aiba un amperaj mai mic.....de exemplu cel de la o bobina de inductie de dacie.........search-urile de pe net nu prea au dat rezultate :sparge: :91 va multumesc mult.........:86

Link spre comentariu
Vizitator Fulgu

ceea ce vreau sa fac, e sa pot deschide si inchide la o viteza rezonabila un circuit electric prin care trec cateva mii de volti, produsi de o bobina de inductie de dacia 1300.........si vreau sa pot face asta electronic, fara sa mai folosesc ruptorul distribuitor de la masina sau un aranjament asemanator cu acesta deoarece contactele acestora se uzeaza prea repede in timp iar eu caut o solutie mai durabila......daca am gasit un tiristor ca cel de mai sus acesta rezista la 1200 de volti si 40 de amperi.......inseamna ca puterea la care poate face fata este de 1200 x 40 = 48000 de wati.......inseamna ca ar trebui sa poata controla si echivalentul ca putere de 60000 de volti si 0.8 amperi corect? sau in cazul acesta nu mai tine figura? sunt tare curios ce parere aveti despre asta, pentru ca vreau sa gasesc o solutie. :da

Link spre comentariu
Vizitator Remus66

Salut,are cineva o schema a televizorului NEO, Model TV-1423 ?Are sursa cu ST8812FX si inca 2 tranzistori mai mici si cred ca are si un optocuplor, iar finalul linii este D1555. Nu cunosc alte amanunte, gen sasiu, placa, etc.Va multumesc anticipat !

Link spre comentariu

salut! am un volvo P/N delphi delco 20467840 asambled in meic in 2002 PKG1623602 cu finalii arsi.au niste serii ciudate.ma puteti ajuta cu echivalentele lor?ic1:622VHo235 Malta.ic2:delco23136 6882D0226 singapore. Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări