Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente , documentatie si scheme

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Salut!

Am o intrebare, pot pune fara probleme TDA8305A in locul lui TDA3505 ?

_______________________________________TDA8305A este ci multifunctional;sincroH+V,ampli FI cale comuna+demodulator,RAA(AGC),detector CAF,reglare volum in curent continuu,generator impulsuri sancastle...etc.TDA8305 prelucreaza practic toate semnalele de semnale mici dintr-un tvc si este o varianta imbunatatita a ci TDA4503(dar nu este echiv cu TDA 8305)....TDA3505este matrice RGB si procesor video.TDA3505/3506>diferenta dintre cele doua ci consta din faptul ca ...semnalele diferenta de culoare aplicate la intrare au polaritate; negativa ptr. 3505 pozitiva ptr.3506 si ambele functioneaza in combinatie cu;decodoare PAL si/sau SECAM.TDA3505 are un singur echivalent direct K174CHA33(Mama Rusia).Sper ca am fost destul de explicit.!!!...DECI TDA 8305 si TDA3505 ,Nu au nimic in comun functional,decit masa si Vcc=12v(in pini diferiti),ciar daca ;sint negri-si au 28 de pini si se termina cu#5#.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

salut.va rog sa ma ajutati daca are cineva schema unui convertor 24v--12v,.se numeste Mascot converter type9062,sau macar sa-mi spuneti ce piese sint cele 2 (tranzistoare sau tiristoare)in capsula ca si 2n3055,pt ca unul e in stare de SIRMA si scrisul dupa el e sters ca si dupa celalalt.multumesc

Link spre comentariu

pai este chiar 2n3055 si poti sa ii inlocuiesti cu unii mai puternici gen 2n3771 ,bdy29 sau orice aveti la indemana uce:40v,ic:15a,p:120w astea fiind caracteristici minime bineinteles tranzistor npn

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

am reusit cu schimbarea integratului la kenwood.mai am o rugaminte,am un cd medion cu finalul tda7854 in scurt.are vreun echivalent acest final?costa 105 lei si nu prea merita.daca am gasii un echivalent mai ieftin ar fi ok.multumesc

Link spre comentariu
Vizitator MISU ATU

Va rog daca ma puteti ajuta,am doua afisaje unul cu led-uri si decodor incorporat:VQC 10D,celalalt cu lcd si decodor dar curios are numai 6 iesiri pe o banda ,scrie pe el:69B710700B (este fara backlight). Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări