Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente , documentatie si scheme

Postări Recomandate

Am mare nevoie de un fototranzistor FT101 sau FT301 (daca mai are cineva pe undeva uitati de lume) sau echivalenti ai acestora. Eventual caracteristicile lor mi-ar fi si ele de folos ca sa caut eu echivalentii. Mi de multumiri celui care ma ajuta si daca e vorba de cumparare ne intelegem noi sa fie bine.

Link spre comentariu

Salut! Daca va corespunde cerintelor va pun la dispozitie fototranzistorul BPX25. Stima!

Am luat notă. Tot ce ştiu este că fototranzistorul va avea rolul de a măsura fluorescenţa unui (unor) cristale. Nu ştiu însă dacă montajul este deja făcut şi trebuie doar înlocuit fototranzistorul sau tot montajul trebuie proiectat şi atunci se poate face în jurul celui indicat de dvs. Aştept părerea celui care se ocupă de problemă, între timp aştept relaţii despre FT101 respectiv FT301 pentru că aceşti fototranzistori au fost soliciat.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Stie cineva ce este acest "obiect:. Recunosc ca nu l-am masurat...dar banuiesc ca e tranzistor.Capsula are inaltimea lui TO-92, dar e mai plata (nu are toata burta lui TO-92).

Link spre comentariu
Vizitator Dem Valeriu

Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un manual service pt un tv toshiba model 2173df. Sau daca puteti sa-mi dati si un sfat in legatura cu problema care o are. Nu se aude sunetul doar un fasait ca si cum nu ar fi tras in banda.Asta pe semnal analogic ca pe digital merge perfect. In meniu nu am gasit sa poti schimba din pal bg in dk . Multumesc anticipat.V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta.Am uitat sa mentionez ca tv-ul mergea pana cu ceva timp in urma cand din senin a inceput sa aiba aceste simtome,sau ar mai fi posibil sa fi facut si ceva din telecomanda.Cert este ca nu pot nicicum sa-i dau de capat.

Link spre comentariu

Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un manual service pt un tv toshiba model 2173df. Sau daca puteti sa-mi dati si un sfat in legatura cu problema care o are. Nu se aude sunetul doar un fasait ca si cum nu ar fi tras in banda.Asta pe semnal analogic ca pe digital merge perfect. In meniu nu am gasit sa poti schimba din pal bg in dk . Multumesc anticipat.V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta.Am uitat sa mentionez ca tv-ul mergea pana cu ceva timp in urma cand din senin a inceput sa aiba aceste simtome,sau ar mai fi posibil sa fi facut si ceva din telecomanda.Cert este ca nu pot nicicum sa-i dau de capat.

http://elektrotanya.com/?q=showresult&m ... =&kat2=all
Link spre comentariu
Vizitator Dem Valeriu

Multumesc pt ajutor tv1. Am rezolvat problema cu sunetul. Abia acum mi-am dat seama ca proprietarul probabil a intrat in meniul service din gresala,presupun,si a schimbat cativa parametri. Acum am rezolvat problema cu sunetul dar mai e si imaginea pe vertical putin marita. Daca as putea obtine de la cineva lista cu parametri normali mi-ar fi de ajutor. Tipul memoriei este 24c04en. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Toni Marginean

Am SDA 5257-2G202, dar trebuie sa va documentati daca este compatibil cu al d-voastra. Daca nu reusiti va pot ajuta zilele urmatoare. Respecte!

Link spre comentariu

cu o schema de la un Amilo M1420 ma poate ajuta cineva ?

Incercati sa postati la hardware sau software (nu stiu exact).Sunt 2 romanasi destepti care s-au stabilit prin Spania. Unul parca era "2informaticos". Succes
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări