turcu_dan Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 Transformatorul este de la un switch si da, are parametrii inscrisi pe el. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Eu n-am zis c-o sa mearga neaparat cu alimentatorul ala, am aratat o varianta dupa parerea mea mai usor de realizat decat cu un alimentator/traf de 30V (alimentatoarele de 12V/1A se gasesc destul de usor).Cu alimentatorul pe care-l ai poate merge, poate nu. Numai tu prin teste poti afla.Poti testa sa vezi ce se intampla daca-l fortezi sa dea tot ce poate (din 500 mA maxim oricum n-o sa scoti 600 mA) sau poti limita curentul prin fiecare ramura la mai putin (150 mA, de exemplu => 450 mA in total) si vedea daca LED-urile lumieaza suficient pentru ce-ti trebuie tie. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Să nu se încingă trafo periculos, astea mici oricum au primarul bobinat vrac, fără izolaţie măcar la 2-3 straturi de spire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum