zal Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Ce face un lămpar (cu prea mult timp liber) ptr calculatorul lui: http://www.modding.ru/view/773.html Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 trade-ne si noo care nu stim ce este in pozele alea: ce a facut?adica: ce dracie e aia? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 O carcasă ptr calculator, e aşa greu de înţeles? Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 deci instrumentele si lampile sunt doar de decor?asta nu intelesesem.credeeam ca pe langa carcasa mai masoara si cateceva.... Link spre comentariu
zal Postat Iunie 13, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2013 Nu, toate sînt de frumuseţe, ceva în genul instalaţiilor din submarinul lui Nemo. Totuşi, unele metode folosite, cum ar fi iluminarea instrumentelor vechi, sînt bune la orice aparat. Link spre comentariu
Kuki Postat Iunie 19, 2013 Partajează Postat Iunie 19, 2013 Eu nu am citit pe acolo ca nu stiu sa citesc.. dar parca un buton este pentru comutarea unuiinstrument pentru masurarea 3,3v 5v 12v, iar altul a fost redesenata scala pina la 250v, poate pentru monitorizarea prizei de 220v.. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 19, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2013 Evident că se poate da şi o funcţionalitate concretă unora dintre butoane şi acometre, deşi rămîn tot de frumuseţe, precizia lor e depăşită azi. Link spre comentariu
xaxa Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 asta e steampunk curat, boala grea Link spre comentariu
tepesa Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Mi se pare excelent lucrat, chiar daca nu pare util tot ce a pus acolo. Unii nu pot sa puna drept doua placute cu TDA2030 intr-o carcasa cumparata, dar sa prelucreze metalul ca mesterul de acolo. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Ati observat cum a taiat gaurile pentru acometre?? A folosit compasul si lama de ras...asta chiar are timp liber!! Link spre comentariu
DonNCSS Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Cand traiesti in Mama Rusie numai timp liber ai... Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Pai masca aia neagra inscriptionata e de hartie. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Avea dreptate cine a zis ca vedem cu mintea nu cu ochii. Gandeam ca panoul e tabla de aluminiu si nici cand am vazut ca foloseste lama de ras sa decupeze panoul nu mi-am dat seama ca e hartie. Link spre comentariu
tepesa Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Interesant, am crezut ca doar traseaza gaura cu lama si apoi o taie cu altceva. Dar poate fi si aluminiu subtire folosit in tipografie pe vremuri, am si eu foi de 0,2mm. Link spre comentariu
tepesa Postat Septembrie 8, 2013 Partajează Postat Septembrie 8, 2013 Ca sa contribui la subiect, mi se pare ca si asta se potriveste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum