Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modding

zal

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

4

• tepesa

3

• Ovidanie

2

• dem3ntor

2

Top autori în acest subiect

Nu, toate sînt de frumuseţe, ceva în genul instalaţiilor din submarinul lui Nemo. Totuşi, unele metode folosite, cum ar fi iluminarea instrumentelor vechi, sînt bune la orice aparat.

Link spre comentariu

Eu nu am citit pe acolo ca nu stiu sa citesc.. dar parca un buton este pentru comutarea unuiinstrument pentru masurarea 3,3v 5v 12v, iar altul a fost redesenata scala pina la 250v, poate pentru monitorizarea prizei de 220v..

Link spre comentariu

Evident că se poate da şi o funcţionalitate concretă unora dintre butoane şi acometre, deşi rămîn tot de frumuseţe, precizia lor e depăşită azi.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mi se pare excelent lucrat, chiar daca nu pare util tot ce a pus acolo. Unii nu pot sa puna drept doua placute cu TDA2030 intr-o carcasa cumparata, dar sa prelucreze metalul ca mesterul de acolo. :aplauze

Link spre comentariu

Avea dreptate cine a zis ca vedem cu mintea nu cu ochii. Gandeam ca panoul e tabla de aluminiu si nici cand am vazut ca foloseste lama de ras sa decupeze panoul nu mi-am dat seama ca e hartie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări