le5100kw Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Am o nelamurire foarte mare. Am un interfon proiectat in anii 70 unde i s-a stricat microfonul. Microfonul este de 220 ohmi. Am schimbat vechiul microfon cu unul din comert de 1,5K si nu merge. Dupa aceea am incercat cu unu de 520 Ohmi crezand ca ar fi impedanta de vina si tot nu a mers. Din fericire aveam eu un alt microfon tot de 220 luat dintr-un alt modul al lui folosit la teste si culmea a inceput sa se auda cu el. Intrebarea este ce tip de microfon poate sa fie acesta si la ce magazin as putea gasi asa ceva si daca se poate adapta?In attach va prezint schema preamplificatorului de microfon. Link spre comentariu
puriu Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Este un microfon dinamic, ca un mic difuzor. Cel de 1,5 K aproape sigur nu e dinamic. La interfoanele duplex nivelul semnalului de la microfon este critic, iar microfonul nu se poate inlocui cu orice. Link spre comentariu
le5100kw Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 Cam am observat buba. dar stie cineva unde as putea gasi astfel de microfoane? sau macar schema de adaptare? PS. Mentionez ca am pus microfon cu bobina si magnet (dinamic banuiesc)(cel de 520 ohmi). Interfonul acesta foloseste microfonul separat de difuzor, adica sunt distincte deci difuzorul nu are rolul de microfon la randul lui. Link spre comentariu
le5100kw Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 Am rezolvat. Merge orice microfon cu bobina si magnet. Multumesc pentru ajutor subiect incheiat. Era un fir dezlipit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum