Vizitator b3b3 Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Am nevoie de ajutor la compilarea unui fisier .bas in fisier .hex. Am incercat cu MPLAB dar am o gramada de erori . versiunea1_1_bas.txt Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 De pe ce site il ai? In ce program (compilator) a fost scris? Sunt destule compilatoare basic pe piata, deci cum sa ghicim care-i compilatorul? Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Programul este scris in PicBasicPro. Atasez fisierul hex rezultat in urma compilarii ; se sterge doar extensia.txt. VER1_1.HEX.txt Link spre comentariu
Vizitator b3b3 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Iti multumesc mult "fratelo" sper sa imi si functioneze montajul cu aces .hex .Daca nu te superi... imi poti explica si mie cum ai reusit sa compilezi? inca o data multimesc ! Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Am folosit MicroCode Studio Plus. Succes ! Link spre comentariu
Vizitator b3b3 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Ok! MicroCode Studio Plus am folosit si eu ! dar nu am reusit ! eram doar curios cum de ai reusit tu, si ce nu fac eu bine.... oricum merci ! Link spre comentariu
iuli09 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 daca nu gresesc eu ,ai nevoie de Pic Basic Pro Compiler pe care poate ca nu l-ai descarcat ori ti-a expirat ,daca ai avut varianta demo(care e valabila o luna) . Link spre comentariu
nel65 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Am nevoie de ajutor la compilarea unui fisier .bas in fisier .hex.s eu am nevoie de ajutor,insa din cu totul alt punct de vedere.Am fisierul .hex si fisierul.bas.Sunt ale unui voltampermetru de aici http://elektrobilim.org/forum/pic-uygul ... metre.html L-am facut si merge perfect asa cum a fost gandit ,atasez mai jos fotoCe vreau eu sa fac este sa schimb pozitia digitului care afiseaza virgula cu cel care afiseaza cifra "3" de la amperi ,astfel incat sa fie afisat 083.9 (in foto)la fisierul voltamper.bas.txt , stergeti ".txt" Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Salut.Incearca sa vazi daca e ok asa.Modificarea este la linia 72 si am "comentat" 71.Dar de ce vrei sa iti afiseze in felul acesta? Link spre comentariu
nel65 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 asa cum este ,masoara 0-35.0V si 0-10.00A,pentru o excursie a tensiunii aplicate la intrare in pic ,pe pinii 2 si 3 , de la 0 la 5v.Eu vreau sa schimb scala la 0-35.0V si 0-100,0A.Practic,masoara la fel insa eu citesc o valoare de 10x mai mare.Amplificatorul de shunt din componenta lui ,va avea la iesire 5V atunci cand prin shunt vor fi 100A.Nu stiu cum sa explic mai bine... Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Am inteles ce anume vrei sa faci.Deci, e OK asa? Link spre comentariu
nel65 Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 gata,merge ,am un voltampermetru 0-35V si 0-100.0A ,multumesc multPS FOTO Link spre comentariu
Mihai Popa Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Cu placere.Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum