stefanstudio Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 salu am facut comanda de un angrenaj shimano fc m171 si din neatentie am luat modelu cu 24 34 42 dinti oare am gresit asa rau ?? adica mie teama ca n cumva aceste foi sa fie pentru biciclete de copii pe site scrie ca au brate de 175 mm dar oare pentru ambee modele au aceste brate ? repet eu verau sa le pun pe un mtb full suspensiun pe care il folosesc numai off road.....aproape de downhil deci ar fi ok zic eu daca ar fi foile mai mici casa nu le mai ating de diverse obstacole dar sa aibe bratele normale cum le am acum pe bicicleta adica 175 mm are cineva acest angrenaj ? imi poate spune si mie cum si ce fel e ? coletu vine luni si nas vrea sa dau 80 lei pe ceva care nu imi trebuie HELP Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iunie 9, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2013 nu stie nimeni daca acele foi sunt cumva pentru biciclete dinalea de copii gen 7,8 ani ????sau se potriveste bine pe un mtb full suspension? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iunie 11, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2013 am ridicat coletul foile sunt ok insa acu am alta problema .....imi scapa lantu pe pinioanele mici si nustiu dece am un lant shimano hg50 nou nout si pinioane shimano megarange pe care a rulat cateva luni un ;lant kmc uzat adica ...am schimbat pinioanele dar lantu nu Link spre comentariu
lorik199 Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Ori ai lantul prea uzat, ori arcul de la schimbator ce intinde lantul e obosit.Ori ai nimerit niste pinioane fake, care s-au uzat prematur, desi inclin spre cele de sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum