alindrag2002 Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Buna ziua,Am o tableta no name si am o problema cu ea. in momentul cand intru pe browser sau in market place sa descarc aplicatii dupa cateva sec se inchde pagina din senin si apare imaginea de home. Dar sint momente cand reusesc sa descarc o aplicatie dar cand sa o rulez la fel se intampla se inchide instant si apare imaginea de home. Am descarcat si ultima versiune de firmware de pe site-ul producatorului dar la fel se intampla. Ce poate fi? Defect hardware?Multunesc celor interesati sa de un raspuns Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Ce raspuns vrei daca tu nu dai marca, modelul tabletei si pe ce sistem OS lucreaza ?!?!?!?!?NO NAME INSEAMNA E-BODA, ALLVIEW, EVOLIO, SERIOUX, GOCLEVER ETC Link spre comentariu
idm_luci Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Butonul HOME e hardware sau capacitiv ? O fi ramas blocat sau e foarte sensibil si se apasa , nu cumva e buton fizic si e prins pe sub husa pe undeva si se apasa cateodata ? Link spre comentariu
alindrag2002 Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 Ce raspuns vrei daca tu nu dai marca, modelul tabletei si pe ce sistem OS lucreaza ?!?!?!?!?NO NAME INSEAMNA E-BODA, ALLVIEW, EVOLIO, SERIOUX, GOCLEVER ETCTableta este ---eXagerate-- de 9,7" are android 4.1 Link spre comentariu
alindrag2002 Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 Butonul HOME e hardware sau capacitiv ? O fi ramas blocat sau e foarte sensibil si se apasa , nu cumva e buton fizic si e prins pe sub husa pe undeva si se apasa cateodata ?Da, butonul este de tip microcontact nu e capacitiv, nu pare sa fie blocat se actioneaza ferm. Tableta nu e chiar ieftina, e inchegata bine, materiale de calitate totusi si e si noua. E luata din Italia. Link spre comentariu
danb1974 Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Probabil crapa aplicatiile, de aia ajungi inapoi in homeReadus/resetat tableta la setarile de fabrica? (din cite am vazut cite tablete atitea proceduri de reset) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum