Vizitator laureti30 Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 La aceasta masina nu se mai aprinde nici un buton(led),am gasit 2 rezistente impuscate,le-am schimbat dar au impuscat din nou,ma poate ajuta cineva cu un sfat....multumesc Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Schimba integratul (costa 6lei ) si rezistentele arse cu valorile corenspunzatoare si verifica diodele sa nu ai vreo una in scurt. Conzi nu am gasit devalorizati. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 multumesc din nou...,am schimbat si integratul si acum masina functioneaza.... Link spre comentariu
Vizitator minutzu88 Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 am si eu o nelamurire...am o masina whirlpool awo/d 43125 ... merge perfect pe toate prog dar in momentul in care ajunge la stoarcere se invarte foarte incet am facut si programul service si acolo stoarce la turatie maxima..rezistentele pe care le-ai incercuit tu erau cam afumate dar l-am verificat si par ok ca si valori..de ce sa ma apuc de schimbat ??? daca sunt releele de unde le-as putea procura??va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum