Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setare software CNC Planet 4 axe

Vizitator Oprescu Aurelian

Postări Recomandate

Vizitator Oprescu Aurelian

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am un driver pe 4 axe compatibil CNC Planet pe care nu reusesc sa-l setez astfel incat sa poata urmari G-code-ul, insa actioneaza CNC-ul din butoanele calculatorului si din butoanele controlerului driverului. Driverul este cumparat de la Hi-end cu tot cu licenta, deci la capitolul acesta toate sunt in regula. Cand introduc un G-code in CNC Controler motoarele emit un bazait puternic ca si cand ar lucra insa doar atat. Va rog sa ma ajutati cu setarile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• teleflyer

1

• cnc_step

1

Top autori în acest subiect

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am un driver pe 4 axe compatibil CNC Planet pe care nu reusesc sa-l setez astfel incat sa poata urmari G-code-ul, insa actioneaza CNC-ul din butoanele calculatorului si din butoanele controlerului driverului. Driverul este cumparat de la Hi-end cu tot cu licenta, deci la capitolul acesta toate sunt in regula. Cand introduc un G-code in CNC Controler motoarele emit un bazait puternic ca si cand ar lucra insa doar atat. Va rog sa ma ajutati cu setarile.

parca trebuie sa cumperi softul de la cnc planet, asa zicea pe hi-end
Link spre comentariu
  • Administratori

Are softul cumparatEu nu stiu de unde e dar am o idee, exportate setarile de la masina cea mica care functioneaza si importate in acesta, dupa asta sa nu uitati de la setari sa activati si enable

Link spre comentariu
  • Administratori

Incearca driverele pe un paralel chior cu mach si vezi daca merge.

insa actioneaza CNC-ul din butoanele calculatorului si din butoanele controlerului driverului.

noi muncim si nu citim...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări