ionroata Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Va salutExista vreun adeziv cu care se poate lipi sticla de oglinda la loc pe suportul ei ? E vorba de oglinda retrovizoare de la sofer si este cu incalzire. Adezivul original era de culoare neagra si intins intr-un strat f.subtire intre suportul de plastic pe care se vede rezistenta pentru incalzire si sticla oglinzii.Pina acum la doua service-uri mi s-a recomandat ca solutie provizorie banda dublu adeziva si ca solutie de durata inlocuirea cu una noua. Link spre comentariu
worker Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Solutia cu banda dublu adeziva nu este una provizorie.Exista benzi dublu adezive dedicate pentru asa ceva.Iti recomand Orabond 1397 PP sau Oramount 1824. Link spre comentariu
Vizitator greceanu-eduard Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Se poate lipi cu mastic din acelea pt parbrize, de culoare neagra la orice atelier de inlocuit parbrize, sau cu silicon Bizon acasa. Link spre comentariu
ionroata Postat Iunie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2013 Solutia cu banda dublu adeziva nu este una provizorie.Exista benzi dublu adezive dedicate pentru asa ceva.Iti recomand Orabond 1397 PP sau Oramount 1824.Unde gasesc asa ceva ?Se poate lipi cu mastic din acelea pt parbrize, de culoare neagra la orice atelier de inlocuit parbrize, sau cu silicon Bizon acasa.Ati incercat ? Link spre comentariu
petru_f Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Se poate lipi cu mastic din acelea pt parbrize, de culoare neagra la orice atelier de inlocuit parbrize, sau cu silicon Bizon acasa.Bizon?sau Bison poate o fi si Bizon dar daca e Bison NU tine la apa.Eu zic sa cumperi un 1001 transparent si nu ai treba cu apa.Am lipit multe si in baie si geamurile la balcon(vreo 60,stau la casa) de cca.12 ani. Link spre comentariu
worker Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Am trimis MP.Despre Orabond 1397 PPRecomandarePentru fixarea securizata, in carcase de plastic, a oglinzilor camioanelor si a autoturimelor dar si pentru montarea badge-urilor (emblemelor) autoDaca e sa ne luam dupa reclamele de la TV merge Moment Fix. Nu recomand. Ataca oglinda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum