Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adeziv oglinda

ionroata

Postări Recomandate

Va salutExista vreun adeziv cu care se poate lipi sticla de oglinda la loc pe suportul ei ? E vorba de oglinda retrovizoare de la sofer si este cu incalzire. Adezivul original era de culoare neagra si intins intr-un strat f.subtire intre suportul de plastic pe care se vede rezistenta pentru incalzire si sticla oglinzii.Pina acum la doua service-uri mi s-a recomandat ca solutie provizorie banda dublu adeziva si ca solutie de durata inlocuirea cu una noua.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• worker

2

• ionroata

2

• petru_f

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Solutia cu banda dublu adeziva nu este una provizorie.Exista benzi dublu adezive dedicate pentru asa ceva.Iti recomand Orabond 1397 PP sau Oramount 1824.

Link spre comentariu
Vizitator greceanu-eduard

Se poate lipi cu mastic din acelea pt parbrize, de culoare neagra la orice atelier de inlocuit parbrize, sau cu silicon Bizon acasa.

Link spre comentariu

Solutia cu banda dublu adeziva nu este una provizorie.Exista benzi dublu adezive dedicate pentru asa ceva.Iti recomand Orabond 1397 PP sau Oramount 1824.

Unde gasesc asa ceva ?

Se poate lipi cu mastic din acelea pt parbrize, de culoare neagra la orice atelier de inlocuit parbrize, sau cu silicon Bizon acasa.

Ati incercat ?
Link spre comentariu

Bizon?sau Bison poate o fi si Bizon dar daca e Bison NU tine la apa.Eu zic sa cumperi un 1001 transparent si nu ai treba cu apa.Am lipit multe si in baie si geamurile la balcon(vreo 60,stau la casa) de cca.12 ani.
Link spre comentariu

Am trimis MP.Despre Orabond 1397 PPRecomandarePentru fixarea securizata, in carcase de plastic, a oglinzilor camioanelor si a autoturimelor dar si pentru montarea badge-urilor (emblemelor) autoDaca e sa ne luam dupa reclamele de la TV merge Moment Fix. Nu recomand. Ataca oglinda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări