grabiel Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Salutare, de curand am cumparat de la cineva un laptop IBM Lenovo T61. Pe el are sticker de licenta pe care scrie asa: Windows XP Proffesional Lenovo Singapore. Se poate activa licenta pe el daca instalez un XP professional obisnuit? Link spre comentariu
lrai Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Nu poti. Serialul acela e special pentru versiunea OEM pt. singapore probabil in limba lor. Daca faci rost de versiunea originala de XP e ok dar e greu de dat de ea. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 Dezlipesti stickerul ala , cumperi un windows xp nou si il reinstalezi si ai rezolvat problema.. si o sa te miri de cat de stabil este un windows licentiat fata de unul piratat Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 27, 2013 Partajează Postat Iunie 27, 2013 windows xp licentiat este exact la fel de stabil ca un windows xp piratat Link spre comentariu
Vizitator comarc Postat Iulie 3, 2013 Partajează Postat Iulie 3, 2013 Salutare, de curand am cumparat de la cineva un laptop IBM Lenovo T61. Pe el are sticker de licenta pe care scrie asa: Windows XP Proffesional Lenovo Singapore. Se poate activa licenta pe el daca instalez un XP professional obisnuit?Suna la Microsoft si daca am dreptate o sa Iti zica sa pui un Xp de pe unde gasesti si sa suni la ei sa il activezi apoi prin tel. Insa din cate stiu ai nevoie de factura. Link spre comentariu
lavynyu Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Fara facturica nu rezolvi nimic eu zic sa nu iti mai bati capul si sa instalezi un xp bun mai ales pt. uz caznic , eu aveam sp3 si eram multumit de el dupa se am incercat si versiunile anterioare acestuia ! Piratat sau nepiratat tot una e la cati virusi misuta pe internet nu mai conteaza nici daca ai licenta sau nu nici daca ai antivirus cu licenta , totul este relativ cand vine vorba de it ideea e sa stii sa le manevrezi cand dai de bucluc ! Link spre comentariu
strombi Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Insatalti un windows xp normal si daca doriti va pot da un CD key care va merge sigur pe oricare dintre versiuni nu il postez aici sa nu se considere warez sau piratare.Rulez pe acealeasi configuratii cu aceleasi componente unul are windows 7 ultimate licentiat unu piratat diferenta? Nici una! Ce face unu face si celalalt! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum