Vizitator Gaby21 Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Nu pot baieti sa il desfac eu, m-am mai uitat nitel in el, dar nu ma pricep eu la asa ceva. Sunt multe de desfacut si nici nu stiu cum anume,si ce anume se desface ca sa scoti placa aia si sa o pui cu fundu in sus ca sa incerci faza cu lipiturile.Acum cand l-am desfacut, am vazut ceva si cred ca asta e vinovatu, un condensator subtiat, strivit,stalcit.Va arat in cateva poze. In orice caz daca e doar sa-i cer cuiva care repara televizoare sa mi-l desfaca si sa se ocupe de el, nu il arunc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2013 Partajează Postat Iulie 10, 2013 Acel "condensator subtiat, strivit,stalcit" e de fapt si de drept o amarata de bobina, las-o in pace saraca, dai pace.Masoara ce ti-am scris in postarea anterioara: Punte redresoare, siguranta, tranzistorul din sursa, condensatori electrolitici.Cel mai bine ar fi sa-l duci la un service. Link spre comentariu
Vizitator Gaby21 Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Am vorbit cu cineva de la reparatii televizoare, mi-l repara dar mi-a spus daca se merita sa investesc peste 50 ron, eu chiar vreau sa-l fac, de ce sa il arunc la gunoi. :cry: Eu momentan am un alt monitor tot crt IBM cumparat second hand, am dat 60 ron pe el Stiu...n-am bani de lcd Link spre comentariu
shark020 Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 daca ai dat 60 pe monitoru celalt crt mai strangeai 60-90 ron si iti luai un lcd bun sh Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum