Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema monitor crt

Vizitator Gaby21

Postări Recomandate

Vizitator Gaby21

Nu pot baieti sa il desfac eu, m-am mai uitat nitel in el, dar nu ma pricep eu la asa ceva. Sunt multe de desfacut si nici nu stiu cum anume,si ce anume se desface ca sa scoti placa aia si sa o pui cu fundu in sus ca sa incerci faza cu lipiturile.Acum cand l-am desfacut, am vazut ceva si cred ca asta e vinovatu, un condensator subtiat, strivit,stalcit.Va arat in cateva poze. In orice caz daca e doar sa-i cer cuiva care repara televizoare sa mi-l desfaca si sa se ocupe de el, nu il arunc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

3

• riderinblack

2

• K1nderu

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Acel "condensator subtiat, strivit,stalcit" e de fapt si de drept o amarata de bobina, las-o in pace saraca, dai pace.Masoara ce ti-am scris in postarea anterioara: Punte redresoare, siguranta, tranzistorul din sursa, condensatori electrolitici.Cel mai bine ar fi sa-l duci la un service.

Link spre comentariu
Vizitator Gaby21

Am vorbit cu cineva de la reparatii televizoare, mi-l repara :da dar mi-a spus daca se merita sa investesc peste 50 ron, eu chiar vreau sa-l fac, de ce sa il arunc la gunoi. :cry: Eu momentan am un alt monitor tot crt :rade: IBM cumparat second hand, am dat 60 ron pe el :rade: Stiu...n-am bani de lcd :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări