Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Utilizare releu de timp termic

Vizitator sorell13

Postări Recomandate

Vizitator sorell13

Buna ziua,

Am un releu de timp care functioneaza pe principiul termic (second hand) model Amperite 115NO15T sub forma de tub electronic. M-am uitat ca la Farnell are un pret destul de mare (190 GBP). La ce as putea sa il utilizez? Care ar fi diferenta in calitate intre acest releu sub forma de tub si un releu de timp obisnuit? Fisa lui de catalog este: http://www.amperite.com/assets/Documents/g.pdf

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• em2006

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Face acelasi lucru cu releele cu temporizare la actionare de orice fel.Concret, la acest releu, ciclul de temporizare incepe din momentul cand este alimentat cu tensiune electrica.Din momentul aplicarii unei tensiuni de 110V AC sau DC intre pinii 1 si 6, nu se intampla nimic timp de 15 secunde.Dupa expirarea acestui interval de timp, deci cu intarzierea de 15 secunde din momentul aplicarii tensiunii de alimentare, se vor inchide cele 2 contacte normal deschise, dintre pinii 3-4 si 8-9, care pot comuta sarcini rezistive de 3A @ 115V AC. Aceste contacte raman inchise cata vreme nu se decupleaza tensiunea de alimentare.La oprirea alimentarii, contactele revin in starea initiala (se deschid), cu o mica temporizare, necesara racirii elementului rezistiv, si astfel se incheie ciclul de temporizare.De remarcat ca tensiunea de alimentare a elementului rezistiv poate fi atat alternativa cat si continua.De remarcat gama extinsa de temperatura a mediului in care poate functiona (-55...+80C).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări