alexutu Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Buna ziua, NEED HELP Am avut boxele acestea si i le-am dat unui verisor la tara, boxele aveau difuzoarele ca noi , nu aveau probleme. Boxele au cate 3 difuzoare fiecare , unul de bas si 2 banuiesc medii inalte , din cate stiu astea 2 din urma sunt identice intre ele. Problema e ca el a stricat cate un difuzor de medii-inalte de la fiecare boxa( si cand zic stricat , ma refer la defect si fizic si functional) Se aude cu gajait din cauza asta. Va cer ajutorul, in sensul ca nu gasesc specificatiile difuzorului si nu stiu cu ce altceva as putea sa le inlocuiesc . Ce pot face ? Cu ce difuzoare le-as putea inlocui pe acestea , fara sa modific parametrii. cam asa arata boxele, si astea sunt difuzoarele incriminate, Link spre comentariu
alexutu Postat Iunie 10, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2013 nimeni , nu stie? Link spre comentariu
alexutu Postat August 1, 2013 Autor Partajează Postat August 1, 2013 nu ma poate ajuta nimeni? Link spre comentariu
Luca Postat August 2, 2013 Partajează Postat August 2, 2013 Uite Aici difuzoare de medii pt ele. Parametri lor nu cred ca le gasesti. Acele boxe sunt foarte slabe (la fel ca boxele de la combine) mai bine cauti altele decat sa bagi bani in ele sa le repari.. Link spre comentariu
alexutu Postat August 2, 2013 Autor Partajează Postat August 2, 2013 nu sunt boxe slabe, sunt f ok, au un bas f bun , sunt cu bas reflex, si medii si inalte bune, cu un amplif denon pma 260 fac treaba f buna, problema e ca varamiu si-a bagat degetele in ele la o betie, stiam de difuzorul de pe okazii, dar dansul are doar 1 si mie imi trebuiesc 2, asa ca poate e cineva care sa stie ce putere w si impedanta au difuzoarele sa incerc sa le inlocuiesc cu ceva, ms Link spre comentariu
Vizitator petrus-pc70 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Păi desfă incinta şi vezi ce scrie pe spatele difuzorului, apoi masoară diametrul lui,eventual fă o poză. Link spre comentariu
alexutu Postat August 24, 2013 Autor Partajează Postat August 24, 2013 asa arata difuzorul in starea noua, nu gasesc specificatiile niciunde Link spre comentariu
alexutu Postat August 28, 2013 Autor Partajează Postat August 28, 2013 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>? Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 chiar nu stie nimeni? Link spre comentariu
adrian lucian Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Daca masori distanta intre gauri (diametral opuse) si o destainui colegilor de forum poate primesti o recomandare. In segmentul asta nu sunt probleme de implementare, sa se potriveasca fizic este suficient. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 vezi un MONACOR HT-22/8 daca-ti intra Link spre comentariu
alexutu Postat Decembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2013 ce parere aveti de monacor spp 90.pe boxa ar fi 8 ohm+ 8 ohm + 6 ohm, cam cat ar da final? as avea probleme cu statia?cineva mi-a spus ca asta (spp90) ar mai mult de medii sau voci,in schimb eu l-am gasit ca tweter, ma gandesc ca e un pic mai puternic decat celalt monacor pe care mi l-a recomandat colegu, se merita? dar de cele goarna ce [parere aveti afr fi mai ok, astep raspunsuri ca urmeaza sa cumpar. multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum