Abram Burel Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 1. În toate progrămelele mele (care merg , dar chiar şi în alea care nu merg ) folosesc doar _PWRTE_ON, restul pe OFF (mda, greşisem într-un post anterior referitor la MCLRE).2. Am înţeles că sursa este pe altă plăcuţă şi ai vreo 2 fire care aduc tensiunea pe placa cu PIC-ul. În cazul ăsta, un 0,1uF e foarte indicat. Lipeşte-l direct între pinii 1 şi 8.3. Pune o buclă infinită la sfârşitul programului. Nu că ar fi esenţială pentru programul tău (care ar trebui să facă ce vrei şi fără ea), dar o să tragi concluzia că "merge şi aşa", ceea ce e complet greşit în toate cazurile de... programe Link spre comentariu
aionescu Postat August 17, 2006 Partajează Postat August 17, 2006 Am incarcat programul tau (luat din post cu copy/paste!) in MPLAB, l-am asamblat si l-am testat pe placa mea cu 12F675.Ledul de pe GP4 se aprinde, deci ai o problema hard.Bafta! Link spre comentariu
Vizitator pai Postat August 18, 2006 Partajează Postat August 18, 2006 mersi pentru indicatii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum