Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare LCD !!!

XAN77

Postări Recomandate

Am un afisaj lcd de cativa ani si nu am reusit sa-l identific ca sa il pot folosi. Ce stiu sigur este ca se foloseste la telefoane publice, ca de la un tip cu astfel de relatii l-am procurat. Are 20 de pini, backlight ceea ce ma face se cred ca e grafic iar la lumina nu se distinge pauza intre caractere doar o arie uniforma de puncte. Mai are pe spate lipit la cei 20 pini o placuta cu un 7414, 4 bucati 4066 si un LMC76 care are 8 pini. Pe el scrie Nan Ya plastics corp. model LMCE4S143C5D. La adresa http://www.mark-products.com/products.htm

sunt date despre produsele Nan Ya iar la grafice nu il gasesc pe asta al meu, iar la alfanumerice nu e nici unu cu 20 pini. Are si o rubrica cu custom LCD, cred ca asa e asta la comanda. Aveti ide de semnificatia pini, cunoaste cineva modelu ? Are aceeasi dimensiune ca si celelalte lcduri de telefon public cu 2x20.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări