ROBERT78 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 aveti placa pentru soft?? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 dupa cum scrie pe site s-ar parea ca s-a resetat, in ce localitate esti?, eu am mai patit cu ceva automatizari sa-si piarda setarile Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 si se poate rezolva daca isi pierde setarile?? Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 se poate rezolva, dupa ce am citit din germana cu google translate asta ar spune daca clipeste ledul de pe placa, cauta un manual si vezi ca spune cum se reprogrameaza, traducere: Commissioning and learning process for the end position of the wing at the FA G 2601 / EFA 1200 The learning process is always enabled after you exit the installation mode (the red LED next to the teach-in button flashes), therefore the short press can account for in this case the learn button. The flashing of the LED in the learning mode, 2601 FA G / EFA 1200 Adjust the position of the wing [*]Turn on power [*]Short press (less than 1 second) on the learning button (learning) to start the learning process [*]LED flashes Setting the final position in the learning process for drive 1 One drive is called drive 1, which must first open on the basis of the mechanical structure of the wing gate. This depends on the lock of the door. This drive must be connected to the connector for motor 1 on the Control Board. Setting the final position for drive 1 [*]Press CLOSE (start) button until the end position is reached to [*]Key learning 2 seconds press [*]LEARNING LED stays on for about 2 seconds and flashes again [*]Press the OPEN button as long as until the end position on reach [*]Key learning 2 seconds press [*]LEARNING LED lights up for 2 seconds and flashes back further (continuation end position for drive 2) Setting the final position in the process of learning to drive 2 One drive is called drive 2, which must be open on the basis of the mechanical construction of the wing gate last. This depends on the lock of the door. This drive must be connected to the connection to motor 2 on the Control Board. Setting the final position to drive 2 [*]Press CLOSE (start) button until the end position is reached to [*]Key learning 2 seconds press [*]LEARNING LED stays on for about 2 seconds and flashes again [*]Press the OPEN button as long as until the end position on reach [*]Key learning 2 seconds press [*]LEARNING LED goes out if everything is OK (see photo) below for status display LED Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 degeaba apas butonu lern din pacate nu face nici o setare..adica nimic Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 nu mai pot sta in seara asta, vezi daca clipeste in un anume fel, fotocelulele -daca sunt- lucreaza, mai caut si eu in limita timpului disponibil, nu ai spus in ce localitate sunt portile Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 ok mersi pentru ajutor..departe nu-s in tara portile Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 intrebarea e daca as construi aceasta automatizare cu pic si as lega numai alimentarea motorului ar functiona ? Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Sal revin iarasi si cer ajutorul celor care au dezvoltat acest proiect deci tot am incercat sa dau de capat cu placa pe care o am dar se pare ca e mort nu mai asculta nici o comanda am scos motoru si are inca o placa micuta care e alimentat cu 12v si acesta cred eu prin impulsuri schimba directia de rotire a motorului care e 24vdc am incercat motoru fara aceasta placa doar cu cele doua fire ce iasa din motor inversind firele intre ele se schimba rotatia Intrebarea mea este daca pot sa o leg la placa dezvoltata aici cu modificari pe placa sau soft sau nu e nevoie de modificari? Multumesc anticipat Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 un pic de ajutor din partea celor care au dezvolta acest proiect,va rog Link spre comentariu
costi002 Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Salut, Daca ai motoare de cc care isi schimba sensul de rotatie la schimbarea firelor intre ele, foloseste ultima schema si ultimul soft. Daca nu face ce iti doresti, da de veste. Link spre comentariu
Edwardo Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Buna seara, Aveti cumva ultima schema la acest proiect, la care a fost folosit hex 6.1? Multumesc anticipat. Cu stima Edward Link spre comentariu
Vizitator Sorin ŢÎRU Postat Martie 13, 2016 Partajează Postat Martie 13, 2016 Poate posta cineva schema completa, cablaj si hex pentru motor 12vcc As fi recunoscator Link spre comentariu
nel65 Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 (editat) Chiar si dupa 7 ani ,mai bine mai tarziu... pcb poarta automata original.lay6 ARHIVA AUTOMATIZARE PORTI BATANTE.rar hex.rar Editat Aprilie 29, 2023 de nel65 Link spre comentariu
sonic11 Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 La 29.04.2023 la 15:40, nel65 a spus: Chiar si dupa 7 ani ,mai bine mai tarziu... pcb poarta automata original.lay6 268 kB · 14 descărcări ARHIVA AUTOMATIZARE PORTI BATANTE.rar 396 kB · 20 descărcări hex.rar 31 kB · 17 descărcări E bine si asa, mai sunt si altii care doresc. Big like! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum