Vizitator stavygsm Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 nu mai stiu de unde am gasit schema asta dar ma bate un gand sa o incerc . ce parere aveti ? functioneaza? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 pentru a fi sigur ca functioneaza poti sa o incerci doar cu 1 pereche de finali si daca merge atunci adaufi si restul. Link spre comentariu
Vizitator stavygsm Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 ma gandeam chiar la o varianta simplificata , fara punte si fara asa multi tranzistori .4 perechi la o tensiune de alimentare de plus minus 80v ajunge sa debiteze o putere de 400w pe 4 ohm ?????? Link spre comentariu
Vizitator stavygsm Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 logic mi se pare de incercat cu o pereche .nebun sa fiu sa cumpar 44 de finali sa o probez . merci mult vasile , crezi ca schema asta poate sa scoata la fel ca kitul pa 400 care il vinzi pe sit alimentindul la aceeasi tensiune si folosind chiar si aceeasi finali.Mi se pare fff simpla schema, in comparatie cu PA400. nu crezi?Acuma sa fie si stabila in functionare Link spre comentariu
Enigma86d Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 Sincer, cred ca glumesti. Imi vine ca pic de pe scaun cand vad schema aia. Banuiesc ca vrei sa o alimentezi direct de la priza de 110Vac din america :yawinkle: , de unde scoti +/-160Vcc. Nici macar nu scrie pe ce impedanta functioneaza, dar cred ca pentru 31KW trebuie sa pui 2oameni. Protectii, inca n-am observat nici una. O preamplificare "cheala" imi sugereaza multa incredere (nu vad nici o sursa de curent constant sau alte minunatii pe care le vezi si la un amplificator de 0.01KW). Totusi, sa zicem ca ai finalii (ii cumperi en-gros direct de la producator :supz: ), transformator nu stiu de unde o sa faci rost, dar merita sa furi unul dintr-o camaruta care alimenteaza zona alaturata(unu din ala de 2m inaltime), totusi cred ca trebe sa comenzi direct de la producator condensatoarele de 50mF@200V care nu sunt mari, le aduci relativ usor cu masina :supz: . Bafta.Later edit: Decat sa defrisezi finalii la schema asta mai bine fa av400-av800 care sti macar ca merg. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 logic mi se pare de incercat cu o pereche .nebun sa fiu sa cumpar 44 de finali sa o probez . merci mult vasile , crezi ca schema asta poate sa scoata la fel ca kitul pa 400 care il vinzi pe sit alimentindul la aceeasi tensiune si folosind chiar si aceeasi finali.Mi se pare fff simpla schema, in comparatie cu PA400. nu crezi?Acuma sa fie si stabila in functionareSchema este prea simpla sa se ridice la nivelul aluia de 400W dar ar merita incercata. Link spre comentariu
Vizitator stavygsm Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 ideea nu era chiar sa o fac asa cum e ,chiar ai dreptate in legatura cu alimentarea si nu are rost chiar nu stiu sau cui iar trebui asa putere si pe ce difuri ar functiona , cum ziceam mai sus daca ii modific alimentarea si finalii sar auzi la fell sau aproximativ ca pa400???? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 pai ti-am raspuns eu mai sus Link spre comentariu
Enigma86d Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 Sincer, daca pui 4 perechi de finali la schema asta nu poate sa se auda mai bine decat un ipa400. iar restul pieselor de pe ipa400 nu sunt scumpe, deci cu un ipa400 iesi un picut mai scump dar eu zic ca e alta viata :prayer: . Cu alte cuvinte mai bine mai pui vro 5-6 tranzistori in preamplificare si sti sa mos-fetii sunt atacati mai sanatosi. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 Am sters un post(nu mai stiu a cui era) care incalca regulamentul forumului http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=2390 Reclama la firme concurente firmei care detine acest forum este strict interzisa. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 14, 2006 Partajează Postat August 14, 2006 Totusi locul acestui thread nu este aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum