ddd3d Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Salutare din nou!Vreau sa imi fac un sistem de spraveghere de la distanta cu yawcam...toate bune si frumoase pana la un punct am montat camera am instalat softu' l-am configurat pe local dar vreau sa vad si de pe internet ce se intampla asa ca am activat functia Stream doar ca nu pot vedea nimic pentru ca nu am facut port forwading (pe un router Huawei HG658 dela romtelecom prin ADSL)Deci stie cineva cum se face port forwarding pe routerul asta? Link spre comentariu
iuli09 Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 se pare ca asa : http://www.cdnet.ro/port-forward-router ... hg658.html Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 ddd3d, daca ai IP dinamic (si sunt toate sansele sa ai), o sa-ti fie greu de accesat calculatorul fara un server DNS de genul dynamicDNS.com .OFF TOPIC : Cum mai este cu "doctori in calculatoare" ? Link spre comentariu
ddd3d Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 Multumesc pentru ajutor!!!! Link spre comentariu
ddd3d Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 ... Cum mai este cu "doctori in calculatoare" ?initial era doar o chestie de marketing insa pe parcurs a inceput sa prinda sens ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum