Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrat 4 pini sursa DVD pocnit

Postări Recomandate

Am gasit un integrat pocnit intr-o sursa de DVD player. E in capsula TO220 si din cate vad face tensiunea de 5V. Din cauza ca lipseste o bucata din el nu-mi dau seama ce tip este. Ma poate ajuta cineva in sensul asta? Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

6

• BUGHIU

4

• circiumaru

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate stie cineva cateva integrate in capsula TO220 cu 4 pini care se folosesc uzual in surse de DVD-playere. Cu ajutorul datasheetului poate dau de componenta care imi trebuie.

Link spre comentariu
Vizitator LeoGal

KA78R05C, regulator LDO 5V/1A TO220 cu 4 pini (un pin suplimentar de activare/dezactivare a iesirii).Vezi familia KA78RXXC de la Fairchild. Succes!

Link spre comentariu

Integratul este in primarul sursei. Probabil m-am exprimat eu gresit. Sursa principala e cu 2 MJE13005 parca (acum sunt acasa si nu am DVD-ul la mine) iar circuitul respectiv (mai mult ca sigur ca are incorporat si PWM-ul si MOS-FET-ul ) ataca un traf din care ar trebui sa rezulte dupa redresare/filtrare tensiunea de 5V . Daca era in secundar treburile erau simple.... O sa ma uit si dupa o sursa pe la magazine online. Partea proasta e ca DVD-ul are si amplificare audio si probabil trebuie o sursa mai serioasa.

Link spre comentariu

Deci nu e dvd ...simplu;e cu amplificator incorporat,ceva ''home cinema''....Tensiunea aia de 5v ,probabil este pentru ST-BY si posibil sa mearga cu una simpla de dvd fara amplif audio,dar nu stiu daca are loc in aparat :nas:Nici TNY254 nu se potriveste?!?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări