Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema combina frigorifica arctic k3462

Vizitator diamondd

Postări Recomandate

Vizitator diamondd

Salutari,Am o combina frigorifica arctic k3462 cu 2 compresoare, de aproximativ 7 ani, timp in care a functionat ireprosabil. Acum 4 zile au aparut probleme la partea de sus, la frigider, compresorul acestuia nu s-a mai oprit iar temperatura nu a scazut sub 12 grade. Congelatorul functiona normal, l-am scos din priza si l-am bagat a doua zi, acum dupa 2 ore de functionare temperatura in frigider era 18 grade iar compresorul nu se mai oprea, radiatorul din spate fiind rece, jumatatea corespunzatoare frigiderului.Ce ar putea avea ? Se merita sa-l mai repar ? M-am gandit sa-l las sa functioneaza doar "pe jumatate" anuland compresorul frigiderului si sa las congelatorul sa mearga dar nu stiu daca se poate acest lucru. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petru_f

1

• YO8CDQ

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da este un defect clasic, intalnit la mai toate combinele cu doua usi. Se mai poate repara, prin schimbarea placii din compartimentul frigider, cu una noua, dar pe partea interioara(cuva interioara). Defectul a aparut datorita unui por in teava, pe unde s-a scurs freon. Daca ai sa deschizi usa de sus, ai sa vezi ca peretele din fund este cam bombat (defect clasic). Meseriasul te poate rezolva contra sumei de 400 de lei, si va merge inca multi ani de acum inainte. Dar mai apare o mica problema, se va auzi din cand in cand, un zgomot ca o pocnitura, este si firesc, datorita dilatarii si contractiei placii. Acest zgomot cu timpul nu ai sa-l mai bagi in seama si va deveni un zgomot de fond, cu care se va obisnui cei din casa. Repet partea de frigider, v-a merge bine mult timp. Daca te scoate banii din casa, poti sa-ti cumperi altul nou, dar preturile pleaca de la 13 milioane vechi in sus. Tu faci cum crezi de cuviinta, eu ti-am dat un raspuns clar si la obiect. Spor la treaba, Petrica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări