IoNuTx Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Buna seara tuturor.Am o problema marisoara spun eu cu o placa de sunet care foloseste acest driver:Realtek ALC883.Am instalat driver-ul,sa instalat fara nici o eroare,bine inteles inainte uitandu-ma pe placa de baza la chip-ul de la audio cu numele ALC883 dar am folosit si AIDA64 pt. identificarea driver-ului.Pana aici e bine dar problema e ca nu functioneaza sunetul,e ca si cum nu l-as fi instala.Sistemul de operare fiind Windows Xp 32 bit.Intrebarea e,mai am ceva de instalat pe langa? sau am probleme cu placa de sunet.Asa am patit la alt PC acelasi driver,aceeasi problema,rezolvarea a fost alta placa de sunet.Acum ca am dat peste aceeasi problema am nevoie de ajutor,e vorba de o prietena apropiata pe care nu o pot refuza. Link spre comentariu
Vizitator alexandrul_ct Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Ai pus SP3 pe XP? Ai folosit driver-ul de aici? http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 Nu am pus SP3,dupa amiaza ma duc pana la ea si o sa incerc,driverul l-am luat de pe kappa parca. Link spre comentariu
Vizitator alexandrul_ct Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Incearca mai intai ultima versiune de driver (din primul reply), si daca tot nu merge poti incerca si SP3 Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 Am inteles,multumesc mult Alex,imediat merg pana la ea. Link spre comentariu
IoNuTx Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 Bun,problema s-a rezolvat.Era problema de la PCI Devices,am reinstalat driverul de la NVIDIA nForce care are la pachet LAN + SM Bus Controller si atunci a recunoscut si driverul la sunet instalat deja. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum