Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor Ultra MH-778

Vizitator VladutZzZ

Postări Recomandate

Vizitator VladutZzZ

Salut.Am si eu o problema, mi-a 'puscat' o piesa si momentan ii neagra si sarit tot mijlocul, si se mai vede doar o simpla linie pe margine. (Aveti poza atasata).Ce am mai 'recuperat' ii doar un cod de pe placa : R302...Exista vreo solutie cum as putea afla ce piesa sa pun in locul ei ?Piesa ii de pe placa unui monitor Ultra MH-778.(Stiu ca ii vechi, doar ca vreau sa vad daca il pot repara).Multumesc, si o zi buna in continuarea.

post-77223-139829635728_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostrom

2

• mircea888

1

• BUGHIU

1

• petru_f

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este un rezistor (de 0.5W ?). Incearca sa-l masori, uneori nu se intrerupe ci doar se devalorizeaza un pic.Eu am reusit intr-un caz in care aveam un rezistor intrerupt la un capat sa-i masor rezistenta partial, mi-am facut o idee despre valoarea lui desi nu o stiam exact.Daca nu merg metodele spuse mai sus atunci incearca sa scoti schema zonei unde este el conectat, ar trebui sa ne dam seama de valoare dupa cum e folosit in schema.PS: vezi ca sigur mai e dus si altceva pe acolo, o componenta activa...

Link spre comentariu

Spuneti cu ce integrate este echipat acest monitor,totodata vedeti in vecinatatea carui integrat se afla.Posibil sa fie din sursa.Comunicati cu ce este facuta sursa posibil UC3842.

Link spre comentariu
Vizitator basil45

De cele mai multe ori arderea unei componente este efectul unei cauze.Cine stie,poate ai noroc si scapi doar cu inlocuirea rezistentei..

Link spre comentariu

Vladut tata,spune denumirea integratelor,probabil rezistenta in cauza sa apartina baleiajului vertical.Asadar mentioneaza si cu ce cifra sunt notate integratele ce echipeaza acest monitor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări