Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microprocesor D78F9177A

Vizitator CLAUDIU22

Postări Recomandate

Vizitator CLAUDIU22

Salutare tuturor,Am nevoie de un microprocesor pentru o masina de spalat marca SEG, model WA1042T. Microprocesorul este D78F9177A.Rog pe cei care ma pot ajuta cu aceasta componenta sau cu un echivalent al acesteia, sa ma contacteze.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

1

Vizitator CLAUDIU22
:jytuiyu Nimic ? Nimeni nu ma poate ajuta cu aceasta componenta sau cu un echivalent al acesteia ? Sau macar spuneti-mi la ce altceva as putea gasi.
Link spre comentariu

1-- procesorul dvs este fabricat de catre firma nec , japonia .2-- procesorul are implementat soft personalizat pentru firma seg si nu admite echivalenti .3-- ca piesa noua nu se poate cumpara de nicaieri din rsr .4-- daca sinteti absolut sigur ca este stricat acest procesor , atunci singura solutie de salvare a masinii dvs de spalat este achizitionarea unei placi complete .

Link spre comentariu
Vizitator CLAUDIU22

1-- procesorul dvs este fabricat de catre firma nec , japonia .2-- procesorul are implementat soft personalizat pentru firma seg si nu admite echivalenti .3-- ca piesa noua nu se poate cumpara de nicaieri din rsr .4-- daca sinteti absolut sigur ca este stricat acest procesor , atunci singura solutie de salvare a masinii dvs de spalat este achizitionarea unei placi complete .

1. Da, procesorul este fabricat de catre firma Nec, Japonia !2. Soft-ul implementat in procesor se poate rescrie pe o alta componenta noua !3. Nu am cerut neaparat piesa noua !4. Da, sunt absolut sigur ca procesorul este stricat, iar in eventualitatea in care nu gasesc componenta sunt dispus sa achizitionez si o placa completa (fie de la acest model, fie de la un model asemanator) !
Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări