Vizitator CLAUDIU22 Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Salutare tuturor,Am nevoie de un microprocesor pentru o masina de spalat marca SEG, model WA1042T. Microprocesorul este D78F9177A.Rog pe cei care ma pot ajuta cu aceasta componenta sau cu un echivalent al acesteia, sa ma contacteze. Link spre comentariu
Vizitator CLAUDIU22 Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Nimic ? Nimeni nu ma poate ajuta cu aceasta componenta sau cu un echivalent al acesteia ? Sau macar spuneti-mi la ce altceva as putea gasi. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 1-- procesorul dvs este fabricat de catre firma nec , japonia .2-- procesorul are implementat soft personalizat pentru firma seg si nu admite echivalenti .3-- ca piesa noua nu se poate cumpara de nicaieri din rsr .4-- daca sinteti absolut sigur ca este stricat acest procesor , atunci singura solutie de salvare a masinii dvs de spalat este achizitionarea unei placi complete . Link spre comentariu
Vizitator CLAUDIU22 Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 1-- procesorul dvs este fabricat de catre firma nec , japonia .2-- procesorul are implementat soft personalizat pentru firma seg si nu admite echivalenti .3-- ca piesa noua nu se poate cumpara de nicaieri din rsr .4-- daca sinteti absolut sigur ca este stricat acest procesor , atunci singura solutie de salvare a masinii dvs de spalat este achizitionarea unei placi complete .1. Da, procesorul este fabricat de catre firma Nec, Japonia !2. Soft-ul implementat in procesor se poate rescrie pe o alta componenta noua !3. Nu am cerut neaparat piesa noua !4. Da, sunt absolut sigur ca procesorul este stricat, iar in eventualitatea in care nu gasesc componenta sunt dispus sa achizitionez si o placa completa (fie de la acest model, fie de la un model asemanator) ! Link spre comentariu
Vizitator CLAUDIU22 Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 In continuare astept un raspuns ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum