H Robert Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Am inceput sa fac un polizor diy folosind un motor de masina de spalat cu rotor in colivie 450W (albalux) si un angrenaj cu, curea trapezoidala inca nu este finalizat mai trebuie sa fac protectia pt piatra asta dupa ce o sa cumpar una. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Daca pitesti motorul sub masa obtii mai mult spatiu de lucru pe blat. Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 M-am gandit la asta dar nu vreau am facut masa special pt a aseza polizorul in modul in care este acum, am postat acest mic proiect diy pt cei care vor sa construiasca polizoare din motoare de masina de spalat. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Da, numai ca viteza realizata este prea mica, pentru o piatra de polizor(vezi raportul). Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 Nu am cunostiinte pt a calcula transmisia prin curele la distanta, fulii s.a.m.d l-am facut cu ce am gasit prin atelier am sa vad cum o sa se comporte in momentul in care o sa fie in sarcina.Nu recomand sa faca cineva ca mine fara clacule etc, am postat poze poate inspir pe cineva la realizarea unui asemenea polizor. Link spre comentariu
glide Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 pune o fulie mai mare pe motor si una mai mica pe axul cu piatra de polizor in flul asta poti creste viteza de 3-4 ori usor si avand in vedere ca o masina de spalat are undeva in medie vreo 700 rpm ai putea sa ajungi aproape de 3000 ceea ce nu ar fi chiar rau Link spre comentariu
strombi Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Eu mi-am realizat un polizor diy Dintr-un motor de masina de spalat Iberna e cam distrus motoru si am adaptat piatra direct pe ax-ul motorului pot spune cas multumit motorul are destul de multe rotatii nu am reusit pana acum sa il opresc desi am ascutit la el si rangi si leviere. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Nu recomand, pentru polizor o turatie mai mare de 1500 rot/min. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum