Marian Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Am facut eu si desenul cablajului, asa mi se pare mie cel mai simplu pentru tine de inteles ( si este evidenta nevoia stringenta de simplitate in ceea ce te priveste ):Un alt avantaj in afara de simplitate este faptul ca daca un led se arde, restul nu sunt catusi de putin afectate. Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 trebuie facuta mai larga placuta,cu ce program ai facut cablajul? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Cu eagle bineinteles. Dar cum adica trebuie mai larga? cu ce scop?PS: Incearca totusi sa dai si "raspunde" in loc de "citeaza" la un moment dat tre sa intelegi ca exista totusi un regulament ce trebuie respectat. Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 trebuie taiata mai larga,pentru ca a mea e mai ingusta si nu incap si rezistentele Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Pai tu vrei sa o pui tot pe aia ce o facusei folosind desenul asta sau cum...? Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 nu,voi scoate asta la imprimanta si fac desenul dupa ia pe placa si apoi o tai cu bomfaierul Link spre comentariu
adrian98 Postat Iunie 8, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2013 Am facut eu si desenul cablajului, asa mi se pare mie cel mai simplu pentru tine de inteles ( si este evidenta nevoia stringenta de simplitate in ceea ce te priveste ):[attachment=0]pcb.png[/attachment]Un alt avantaj in afara de simplitate este faptul ca daca un led se arde, restul nu sunt catusi de putin afectate.daca sunt 23 de leduri acum tot rezistente de 470 de ohm le pun la fiecare?am facut desenul dupa circuitul tau,doar ca mie mi-au incaput 23 de leduri Link spre comentariu
leo 17 Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 dm adrian98 cati ani ai ,fara suparare omori timpul la alti Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 .................trist..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum