Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

leduri in paralel

adrian98

Postări Recomandate

Am facut eu si desenul cablajului, asa mi se pare mie cel mai simplu pentru tine de inteles ( si este evidenta nevoia stringenta de simplitate in ceea ce te priveste ):Un alt avantaj in afara de simplitate este faptul ca daca un led se arde, restul nu sunt catusi de putin afectate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

10

• adrian98

9

• Tita

4

• leo 17

2

Top autori în acest subiect

Cu eagle bineinteles. Dar cum adica trebuie mai larga? cu ce scop?PS: Incearca totusi sa dai si "raspunde" in loc de "citeaza" la un moment dat tre sa intelegi ca exista totusi un regulament ce trebuie respectat.

Link spre comentariu

Am facut eu si desenul cablajului, asa mi se pare mie cel mai simplu pentru tine de inteles ( si este evidenta nevoia stringenta de simplitate in ceea ce te priveste ):[attachment=0]pcb.png[/attachment]Un alt avantaj in afara de simplitate este faptul ca daca un led se arde, restul nu sunt catusi de putin afectate.

daca sunt 23 de leduri acum tot rezistente de 470 de ohm le pun la fiecare?am facut desenul dupa circuitul tau,doar ca mie mi-au incaput 23 de leduri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări