Palade Vlad Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Salut. Vreau sa fac un filtru subsonic dupa schema lui Elliot si am desenat cablajul pentru el. Va rog sa-mi spuneti care dintre cele doua cablaje este mai bun si ce se mai poate modifica la el.Ce ma intereseaza in primul rand este:-existenta buclelor de masa(daca sunt, cum le pot inlatura)-amplasarea componentelorDaca mai aveti nevoie de fisiere, spuneti si le voi atasa.Multumesc.Atasamentele: Link spre comentariu
George(sb) Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 La ce foloseste montajul? Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 Montajul taie fregventele foarte joase, care nu sunt percepute de urechea umana.... Link spre comentariu
vlad_2770 Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 poti sa faci circuitul si sa vezi daca merge, dar nu inteleg de ce ai preferat sa duci traseele de masa intr-un punct (am vazut ca ai folosit trasee groase) cind puteai sa folosesti ca masa zona de cupru care rezulta din suprafata totala a placii minus suprafata traseelor . Cablajul va avea un aspect mai deosebit, nu consumi prea multa clorura ferica (vei coroda doar suprafetele mici dintre traseele calde si zona de masa) deci numai avantaje. uita-te la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9978 aici pentru mai multe programe cum se face. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat August 14, 2006 Autor Partajează Postat August 14, 2006 Am dus toate traseele de masa intr-un singur punct, pentru ca asa am citit intr-o revista Tehnium ca ar fi mai bine.Acest lucru l-am mai vazut si la cablajele proiectate de cei de la National Semiconductors pentru unele din integratele lor.Nu am folosit planul de masa, pentru ca nu cred ca-mi va iei cablajul- metoda prin care fac cablajele nu e chiar asa de precisa.Inainte sa fac acest montaj, vreau sa stiu daca am facut vreo bucla de masa pe el.Traseele groase le-am folosit din obisnuinta, nu pentru ca ar trece curenti asa mari prin ele.Va multuesc pentru raspunsuri.Cu stima, Vlad. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum