Vizitator The Good Boy Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Sall. Vreau sa iau de la cineva un pc: Intel Pentium E2160@1,8 Ghz, 4 GB de ram DDr2@800 Mhz dual chanel, Hdd 160 Gb ...... Chestie e ca eu trebuie sa imi cumpar placa video. Ce credeti ca ar fi mai potrivit Gt630, Hd5570 sau Hd 6570? Revenind la subiect, ce jocuri credeti ca ar merge cu aceasta configuratie? Merge Nfs MW 2012, Battlefield 3, ....? Oare duce procesorul ca pe net am vazut ca placile video ar reusi sa ruleze si cele mai noi jocuri.Da ca i-as dau overclock dela 1,8Ghz la 2,2Ghz oare e vreo diferenta mare? Cat mai multe pareri cu atat mai bine. Ms anticipat. Link spre comentariu
K1nderu Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Ma bag si eu in seama sper sa nu supar pe nimeni,Battlefield 3 nu merge pe configuratia aia,NFS MW ai sanse sa-l rulezi,daca imi aduc bine aminte un coleg de-al meu chiar a rulat MW 2012 pe un procesor intel dual core 2Ghz si 2gb ram placa video 512mb HD,nu m-am uitat sa vad ce cerinte are MW 2012,dar in orice caz battlefield 3 nu ruleaza,iar ca placa orienteazate pe Ati/Nvidia,succes! Link spre comentariu
lavynyu Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Pai in primul rand ar trebui sa iei in calcul cerintele minime ale jocurilor care te intereseaza sa le joci (gasesti pe net la fiecare joc in parte " minimum spec" ) si pe urma daca s-ar putea sa achizitionezi un pc ceva mai puternic deoarece jocurile respective o sa le joci si o sa apara ceva mai interesant pt. tine si nu o sa le poti juca din cauza performantelor scazute ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum