Vizitator stassssson Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 spuneţi vă rog dacă schema ataşată este corecta pentru ca în prima poziţie să funcţioneze becurile 1 şi 3, iar în a 3 sa funcţioneze toate. Daca nu e corectă, arătaţi cum este corect. Mulţumesc anticipat. schema: http://imagnet.ro/images/RgMof.jpg Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Schema nu se poate vedea..... Link spre comentariu
Vizitator stassssson Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Schema nu se poate vedea..... am modificat adresa, uite pls dacă ma poţi ajuta Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Este buna! Uite un soft"care testeaza circuite: https://www.circuitlab.com/ Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Sa nu mai folosesti prescurtari messenger!se poate inchide topicul! Link spre comentariu
Vizitator stassssson Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 mrs pentru ajutor Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Este buna!NU este bună.Ca să meargă la cerinţele expuse de iniţiatorul subiectului, se înseriază cu fiecare bec o diodă. Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Nu este buna! stai ca iti fac eu una..mam grabit!Am observat...mam facut de cacao se aprind toate in ambele cazuri Link spre comentariu
Tita Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Ai grija ce sursa folosesti..o sa fie o cadere de tensiune cand se aprind toate becurile(0.7V pe fiecare dioda)! Sau poti folosi diode shockley au o cadere de tensiune mai mica! Uite aici un videoclip despre diode shockley: P.S imi cer mii de scuze...mam grabit precum fata mare la maritat! Link spre comentariu
Vizitator stassssson Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 dacă este posibil explicaţi pls mai pe larg. schema presupune 3 lampi luminiscente a cîte 30 w conectate la 3 balasturi electronicesursa- priză obişnuita 220 v (PS în realitate prognozez 5 lampi conectate la 3 balasturi în felul următor:1x30w2x18w2x30w) vreau sa le fac ca intr-o pozitie a intrerupătorului sa ardă toate, iar în alta, doar balasturile 1x30w şi 2x18w. Întrerupătorul este de tip on-off-on.dacă este posibil desenaţi o astefel de schemă. Vă voi fi foarte recunescător Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Întrerupătorul este de tip on-off-onSchimbă-l cu unul obişnuit cu 2 secţiuni ca cel ptr. lustrele cu 3 becuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum